Tabu
Image default
LIFESTYLE

Cizmele UGG false dăunează grav piciorului

Cizmele UGG false sunt un adevărat pericol pentru femeile care le poartă. Un studiu efectuat în Marea Britanie spune că versiunile mai ieftine ale celebrelor cizme pot cauza leziuni extrem de grave în ciuda faptului că par foarte comode.

Cauza principală o constituie stilul de mers "târșâit" asociat cu acest gen de încălțări. Dacă cizmele sunt fabricate superficial, la fiecare pas, greutatea corpului este resimțită de tălpi care se lățesc pentru a susține echilibrul. Acest lucru face ca scobitura din talpă să devină mai plată afectând astfel piciorul, călcâiul și, în cele din urmă, șoldurile.

Pe de altă parte, ortopezii spun că multe dintre pacientele lor care poartă UGG false se plâng de dureri de spate și de faptul că li s-au deformat degetele de la picioare. Efectele acestora sunt cu atât mai mari la copii pentru că oasele acestora sunt mult mai moi și își pot modifica forma mult mai repede.

 

ARTICOLE SIMILARE

Luminiţa Anghel a aflat pe Facebook că FIUL EI AR FI MURIT! “Aţi făcut un băiat care avea tot viitorul înainte SĂ SE SINUCIDĂ”

OANA ROMAN a fost parasita de sotul mai tanar cu 11 ani!

Tuncay, declaratie de dragoste simpatica pentru Andreea Marin!

Kate Middleton și Prințul William au ales numele bebelușului regal

Andreea Damian

Oamenii transmit că sunt fericiți prin 17 expresii faciale diferite

Andreea Damian

LAURA COSOI i-a gatit curcan lui SMILEY!!!

1 comentariu

copaciu_simina 16 January 2012 at 11:16

parerea mea e ca nu au niciun aspect…nu stiu la ce se gandesc cele care isi cumpara aceste cizme

Răspunde

Scrie un comentariu