Home > Slider > Claudia Pavel – aparitie surpriza la festivalul UNTOLD!

Claudia Pavel – aparitie surpriza la festivalul UNTOLD!

Claudia Pavel a surprins placut miile de oameni prezenti in publicul de la UNTOLD – cel mai mare festival de muzica electro si trance din estul Europei, atunci cand a urcat pe scena alaturi de Fatman Scoop!

claudia_pavel_0194-EditCelebrul rapper american Fatman Scoop a fost invitat ca MC oficial al acestui eveniment muzical de anvergura, iar toata lumea a iubit stilul sau unic de entertainer. claudia6

Mai mult, Fatman Scoop şi artista Claudia Pavel au facut istorie in urma cu cativa ani, cand au lansat impreuna mega-hit-ul „Just A Little Bit“, un single antrenant si cu un vibe incendiar. „Just A Little Bit“ a inregistrat un succes urias pe tot continentul european, ocupand primele locuri în topurile muzicale internationale din tari precum Germania si Franta. Astfel, pe scena de la UNTOLD, Fatman Scoop a intampinat la un moment dat audienta, surprinzand fanii cu o invitata speciala, in persoana Claudiei Pavel. Artista a interpretat super piesa „Just A Little Bit“ alaturi de Fatman Scoop, facand deliciul spectatorilor, care au fredonat refrenul la unison si au dansat incantati.

Claudia isi continua in forta cariera prolifica si a lansat de curand un single-ul – „Suna-ma“. Noua ei piesa este interpretata în limba romana si este produsa in studiourile Famous Production, avand un sound misterios si cald si versuri romantice. Iar asta nu e tot: pentru aceasta toamna, Claudia pregateste un spectacol de jazz si un nou single.

Articole asemanatoare
selena in concert
Vă mai amintiți de Selena – ex Candy? Ce face acum în Anglia
Avicii, artistul care a ridicat un stadion în picioare la Untold 2015
Motivul incredibil pentru care CREAM nu a vorbit despre sarcina!
Claudia Pavel isi face debutul in cinematografie in rolul unui asasin profesionist

Comenteaza acest articol

Claudia Pavel – aparitie surpriza la festivalul UNTOLD!

by realitatea   1 min
0