Tabu
Image default
CULTUREWhat's hot

Claudia Pavel isi face debutul in cinematografie in rolul unui asasin profesionist

Cine spunea că o femeie frumoasă, fină, elegantă, dulce și inocentă, cu tocuri în picioare și mereu cu geanta după ea, nu poate ascunde în interiorul ei o persoană cu rele intenții, s-a înșelat! O demonstrează artista Claudia Pavel, care revine în atenția publicului după o absență de mai bine de doi ani și care își face debutul în cinematografie cu filmul “Terapie pentru crimă”.

“Terapie pentru crimă” este un film de acțiune și suspans în care un criminal profesionist debutant are de depășit nu doar problemele inerente unui începător, dar și o mare problemă personală: este femeie. Și întreaga lume e împotriva ei.

Însă atunci când Matilde, personajul interpretat de Claudia Pavel, descoperă că a ucide pe bani nu este atât de simplu pe cât crezuse la început și vrea să renunțe, este deja prea târziu: un adevărat profesionist, în pielea căruia a intrat actorul Cătălin Ciurdar, e pe urmele ei și vrea s-o elimine. Din vânător devine vânat, însă este mai puțin neajutorată decât pare la prima vedere.

Departe de imaginea feminină cu care ne-a obișnuit, celebra Cream scoate la suprafață o latură mai întunecată, la care multe femei visează în adâncul lor, dar prea puține îndrăznesc să o scoată, la nevoie, la iveală. Boxează, dă pumni, trage cu arbaleta și cu pistolul, mânuiește cuțitul…

Pentru cei care se întreabă de ce a fost aleasă tocmai Claudia Pavel să joace în “Terapie pentru crimă”, răspunsul este unul simplu: artista a absolvit Facultatea de Teatru a Universității Hyperion din București, iar cel care a recomandat-o pentru acest rol este profesorul Florin Kevorkian, un regizor de casting extrem de cunoscut, care a lucrat inclusiv cu Francis Ford Coppola.

“Cu toate că, din punct de vedere fizic, era oarecum împotriva tipologiei masive pe care o sugera scenariul, faptul că știe să cânte, că a răspuns cel mai bine la modul în care eu doream să regizez filmul și să obțin o interpretare naturală, fără dramatism exagerat – toate au recomandat-o înaintea altor actrițe”, mărturisește Kiki Vasilescu.

Alături de Claudia Pavel, în film îi întâlnim și pe actorii Cătălin Ciurdar (“La bloc”, “Inimă de țigan”, “State de România”, “Regina”, “Moștenirea”), Vlad Corbeanu (“În puii mei”, “Comedia de la 5”, “Teatru TV”), Robert Radoveanu “Retro Puppet Master”, “Binecuvântată fii, închisoare”, “Ambasadori, căutam Patrie”) și George Constantinescu (“Clopoţica şi secretul aripilor”, “Faţa galbenă care râde”).

“Terapie pentru crimă” a fost filmat exclusiv în București, în lunile iulie-septembrie 2011. Nu s-a filmat în studiouri, preferându-se autenticitatea și farmecul decorurilor naturale, indiferent că a fost vorba de străzi (Centrul Vechi, Piața Universității, Cheiurile Dâmboviței), parcuri (Parcul Tineretului) sau interioare.

Este un film care nu vrea să fie ca celelalte filme românești, așa-numite ale “noului val”; adică este un film care are o imagine frumoasă, filmările sunt dinamice, iar decorurile arată o Românie în care ți-ai dori să trăiești.

Este o poveste construită dupa canoanele de succes ale Hollywood-lui: cu suspans, cu întorsături de situație, cu subtext, cu happy-ending.

“Terapie pentru crimă”, un film în regia lui Kiki Vasilescu, va putea fi vizionat pe marile ecrane la sfârșitul acestui an.

Pentru mai multe detalii:  www.terapiepentrucrima.ro

ARTICOLE SIMILARE

CHA CHA LITIX! Episodul 66. Serialul Vulpița, la final. Efectele, iremediabile!

Andreea Damian

Sărbătoritul zilei de 25 octombrie

realitatea

Fostul iubit sufera ingrozitor – mesaj pentru BIANCA la nunta

Nou pe DVD – aprilie

realitatea

APERITIVE de Sarbatori / RETETE!

JAY SEAN CANTA PE SCENA ROMANIAN MUSIC AWARDS!

Scrie un comentariu