Tabu
Image default
PEOPLE

Un artist român a fost felicitat de un actor american! Vezi despre cine e vorba

Artistul român Claudiu Dumitrache și-a publicat anul trecut propria biografie intitulată “20”. Anul acesta, Claudiu a fost omologat de Cartea Recordurilor pentru stabilirea recordului național de cel mai tânăr autor de autobiografie.

claudiu dumitrache in sua
claudiu dumitrache in sua

Actorul american Michael Airington, cunoscut din “The Paul Lynde Show” din Las Vegas, i-a scris lui Claudiu câteva cuvinte care se regăsesc în biografia sa: “I have known Claudiu Dumitrache for 4 years… One of the things that impresses me with him, is his drive and determination. Not only he is an incredible talented singer and performer, but his drive and perseverance are what it takes to be successful în life. I have been în the entertainment industry for 40 years both în front and behind the cameras and I can say, Claudiu is the real deal. He just needs that one break to take over the world.”, a scris acesta.

carte claudiu dumitrache
carte claudiu dumitrache

Printre aceste cuvinte adresate tânărului cântăre și scriitor, se mai numără și alte laude venite din partea Didei Drăgan, amabsadorului blues-ului Eb Davis, Michaela Rose (trupa Arabesque), Raoul sau Romanița Iovan. Michael Airington nu este singurul american care îl admira pe artistul român în vârstă acum de 21 de ani. Afaceriștii Cheryl Schuman și Michael Koch sunt de asemenea fascinați de calitățile vocale și creative ale lui Claudiu Dumitrache. Plecat în SUA pentru o aventură de două luni în cadrul unui turneu alături de mai mulți artiști români, Claudiu a fost cucerit de comunitatea românească și de locurile de vis pe care le știa doar din filmele americane. A mărturisit pentru Tabu.ro – faptul că se gândește serios să se stabilească în California pentru a se dedica divertismentului în rândul românilor, dar și americanilor.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ce actriță refuză să se izoleze la domiciliu în plină pandemie. Explicațiile sale halucinante

Andreea Damian

Ed Sheeran a stabilit un nou record mondial

Andreea Damian

Horia Brenciu nu mai vorbește cu fratele lui de ani de zile. Motivul halucinant!

Tabu Tabu

NEW COUPLE ALERT la Hollywood

Andreea Damian

Ce avere a lăsat Ion Caramitru. Era cel mai bogat actor român

Andreea Damian

Oana Tache – provocările la care trebuie să facă față “Mamele lui 2020”

Tabu Tabu

Scrie un comentariu