Tabu
Image default
CULTURESlider

Bărbații frustrați ai PSD: Manda și Brăiloiu – jigniri la adresa femeilor din Parlament

Trăim într-o țară în care majoritatea oamenilor consideră sexul oral un păcat, așa au învățat ei acasă și la biserică, pentru ei orice act sexual trebuie să vină la pachet cu copii, altfel ajungi în iad.

Nu e deci de mirare că bărbații, inclusiv cei din politică, care au parte în viața asta doar de poziția misionarului (probabil și de aia cu becul stins) ajung să considere că cea mai mare jignire adusă unei femei este cea în care i se propune acesteia o partidă de sex oral. Atât pot ei. Atât știu. Așa i-a învățat mămica, soția, iubita. Simpla referire la sexul oral îi face să roșească în cel mai bun caz și să se hăhăie ca niște urangutani în cazurile de hărțuire verbală de pe stradă sau, iată, mai nou din Parlament.

În ședința de plen din 21 decembrie 2017, senatorul PSD Liviu Brăilou i-a adresat cuvinte injurioase Florinei Presadă. ”Prințeso, s… p…”, i-a spus Brăiloiu când senatoarea USR i-a dat drept cadou de sărbători un exemplar din ”Ferma animalelor”, de George Orwell. Claudiu Manda, președinte de ședință în acel moment, a fost rugat de către Florina Presadă să oprească ședința. Ceilalți senatori PSD care se aflau în zonă s-au amuzat căci, nu-i așa, când vezi o femeie tânără, frumoasă și care nu pleacă deloc capul în fața ta, nu poți rezista să nu o jignești. Să se învețe minte că asta e o lume a bărbațior, nu e pentru oricine. Bărbați ce-i drept frustrați dar hey, tot bărbați, capi de familie, probabil tați de fetițe, viitoare femei care vor fi jignite la fel de un alt ghiolban ca ei.

Luni, același Claudiu Manda care fusese președinte de ședință când cu episodul Brăiloiu, a ținut să îi transmită senatoarei Florina Presadă același lucru, dar mai subtil: ”Rămâne cum v-a spus domnul Brăiloiu. Vă rog să plecați în bancă”, i-a spus Manda senatoarei Florina Presadă, după ce i-a tăiat microfonul. Din sală, urangutanii se aud hăhăind. Și pentru că hormonii prepuberilor sunt o glumă proastă față de cei ai unor bărbați maturi, aleși să-și reprezinte partidele și votanții în Parlament, replicile cu tentă sexuală la adresa Florinei Presadă au continuat în plenul Senatului.

Supărați că senatoarea USR le-a cerut mai multor membri PSD să explice de ce votează modificarea din Codul administrativ care le va permite să aibă pensii sepciale având în vedere că au fost în trecut și aleși locali, senatorul Renică Diaconescu a negat că el ar fi fost primar. Apoi a continuat fără nicio legătură cu subiectul:

”Eu sunt medic neurolog, nu urolog”, i-a spus el Florinei Presadă.

”Mulțumesc, domnul Brăiloiu este?”, a intervenit ironic Claudiu Manda.

”Nu aveți bun simț, ați făcut o remarcă care nu vă face cinste nici dumneavoastră, nici domnului Brăiloiu”, a replicat Florina Presadă.

”Aveți vreo preferință?”, a continuat Manda seria replicilor cu tentă.

”Aș prefera să aveți bun simț, în primul rând” i-a răspuns senatoarea USR.

ARTICOLE SIMILARE

Concurs inchis: Tabu si Rotta Natura te provoaca sa castigi premii pentru sanatatea ta!

realitatea

De ce ar trebui să elimini oamenii toxici din viața ta, chiar dacă este vorba despre părinții tăi

Andreea Damian

Cu ce prețuri își vinde familia Sterp produsele la târg. Internauții sunt revoltați: „Prețuri de Elveția”

Andreea Damian

IISUS: Ce inseamna si cum se scrie corect numele

realitatea

Pamela Anderson a avut o aventură cu Vladimir Putin

Andreea Damian

Fata lui El Chapo și băiatul „Reginei Drogurilor” au făcut o nuntă de lux

Andreea Damian

2 comentarii

Scrie un comentariu