Home > beauty > CLEAR pentru increderea de sine

CLEAR pentru increderea de sine

Ceea ce comunicam despre noi insine, dar mai ales felul in care alegem sa o facem, ne influenteaza semnificativ parcursul profesional si personal, altfel spus – succesul vietii pe care o traim. Potrivit cercetatorilor Unilever, una dintre afectiunile care influenteaza in mod negativ increderea in sine este matreata. Aproximativ 85% din barbatii care isi fac griji in privinta matretii par mai putin increzatori.

Increderea in atuurile personale este data, printre altele, de grija pe care o acorzi modului in care arati, ceea ce contribuie in mod decisiv la formarea primei impresii. Daca ai un par curat, fara matreata, ai si increderea sa te arati lumii exact asa cum esti, fara a avea nimic de ascuns.

CLEAR a dezvoltat sampoane antimatreata personalizate pentru femei si pentru barbați, care hranesc pielea capului in profunzime pentru eliminarea si prevenirea matretii.

Samponul antimatreata CLEAR Women iti ofera ingrijirea de care ai nevoie pentru un scalp sanatos si un par frumos. Are la bază NUTRIUM 10, un complex unic de agenti antimatreata, pro-vitamine, minerale, uleiuri si ingrediente active care elimina complet matreata, patrunde in profunzime si ingrijeste pielea capului si parul.

CLEAR Men este samponul antimatreata pentru barbati numarul 1 in lume.  Creat 100% pentru barbati, CLEAR Men are la baza BIONUTRIUM 10, un complex unic de agenti antimatreata, pro-vitamine, minerale, uleiuri si ingrediente active care elimina complet matreata.

Articole asemanatoare
10 lucruri uimitoare pe care nu le stiai despre par
Afla ce alimente te ajuta sa accelerezi cresterea parului
Castiga unul din cele 5 tratamente pentru parul tau!
Cele mai cunoscute mituri despre matreata

Comenteaza acest articol

CLEAR pentru increderea de sine

by   1 min
0