Tabu
PEOPLESlider

Cleopatra Stratan a îmbrăcat rochia de mireasă

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au stabilit data nunții. Cu această ocazie, cei doi au lansat o nouă piesă împreună, care are și videoclip.

Nunta lor este mai aproape decât ai fi crezut, chiar peste câteva zile. Mai exact pe 14 august, au anunțat aceștia pe rețelele de socializare. Artista de numai 18 ani și partenerul ei de viață, Edward Sanda, de 24 de ani, nu au oferit prea multe detalii despre locație.

„O viață-ntreagă noi ne-am căutat și am simțit că suntem suflete pereche încă de la început. Piesa asta este despre noi, iar clipul ne descrie povestea de la cum ne-am cunoscut până în momentul prezent. Am decis să lansăm această piesă acum, în contextul căsătoriei noastre care va avea loc pe 14 august”, a scris vedeta pe pagina de Instagram.

În ceea ce privește nunta celor doi tineri, aceștia vor avea aproape familia și prietenii apropiați, dar nu și o pereche de nași, lucru ieșit de comun într-o astfel de situație.

Cei doi tineri se cunosc de ani buni, dar au început să fie un cuplu în urmă cu aproximativ un an și jumătate. Au fost prieteni la început, au colaborat la mai multe piese și apoi dragostea a ieșit la iveală.

https://www.youtube.com/watch?v=RSLcimvjbbE&ab_channel=CleopatraStratan

ARTICOLE SIMILARE

Prin ce tragedie a trecut Vlad Gherman

Tabu Tabu

Revista People a desemnat ”cel mai sexy bărbat în viaţă” din 2020

Andreea Damian

Maria Şarapova se simte singură în izolare. Și-a făcut public numărul de mobil personal

Andreea Damian

Secretele unui machiaj care rezistă într-o zi caniculară

Andreea Damian

Realitatea STAR s-a lansat. “Deșteptarea de seară”, cu Laurențiu Botin, de la ora 21! De luni până joi

Tabu Tabu

Kira Hagi, pentru prima dată într-un serial românesc. Ce rol va avea fiica lui Gică Hagi și pe ce post va putea fi urmărită

Andreea Damian

Scrie un comentariu