Tabu
Image default
PEOPLE

Cleopatra Stratan confirmă relația cu Edward Sanda

Pentru cei care își aduc aminte de “Ghiță” și micuța Cleopatra Stratan de acum peste 15 ani, trebuie să le spunem că puștoaică a crescut și acum este o domnișoară în regulă de 17-18 ani care nu îl mai caută pe Ghiță, pentru că l-a găsit deja și este îndrăgostită.
Acesta nu este altul decât cântărețul Edward Sanada care a mărturisit că este îndrăgostit de colega sa de scenă. Cei doi au colaborat împreună și au lansat videoclipul piesei “Cozonac”, filmată și înregistrată la casă de producție a lui Randi. Dar au filmat și pentru multe vloguri. “Da, suntem împreună! Atunci când au apărut speculaţiile că noi eram împreună, nu eram.

cleopatra-stratan-si-edward-sanda
cleopatra-stratan-si-edward-sanda

Colaboram strict muzical, ne vedeam la studio, am lansat o piesă împreună şi după ce a bubuit toată chestia aia, am continuat să vorbim. Oricum, vorbeam foarte mult şi foarte des şi cumva ne-am apropiat inevitabil. Am simţit că avem foarte multe în comun, avem o conexiune foarte frumoasă împreună şi suntem chiar la fel în tot. Tot ceea ce am căutat eu vreodată văd acum în ea. E chiar ce căutam eu. Sper sa ne vedem dupa 30 cand se vor ridica restrictiile”, a povestit el. Iar adolescenta a povestit si ea recent ca “„Eu si Edward Sanda suntem împreună de ceva vreme și în curând vom lansa o colaborare muzicală”, pentru bravonet.

ARTICOLE SIMILARE

Rihannei ii place sa fie legata si palmuita in timpul partidelor de amor

realitatea

Bebe Rexha, „prea mare” să poarte rochie: designerii refuză să-i creeze ținuta pentru Grammy

Andreea Damian

Cum a reușit Kylie Jenner să construiască un imperiu de 900 mil. $ la doar 21 de ani

Andreea Damian

Shannen Doherty și-a luat adio de la familie. Cancerul s-a extins!

Andreea Damian

Mesajul Adelei Popescu la împlinirea vârstei de 34 de ani

Tabu Tabu

Beyonce și Jay-Z își îndeamnă fanii să devină vegani

Andreea Damian

Scrie un comentariu