Tabu
PEOPLE

Cleopatra Stratan confirmă relația cu Edward Sanda

Pentru cei care își aduc aminte de “Ghiță” și micuța Cleopatra Stratan de acum peste 15 ani, trebuie să le spunem că puștoaică a crescut și acum este o domnișoară în regulă de 17-18 ani care nu îl mai caută pe Ghiță, pentru că l-a găsit deja și este îndrăgostită.
Acesta nu este altul decât cântărețul Edward Sanada care a mărturisit că este îndrăgostit de colega sa de scenă. Cei doi au colaborat împreună și au lansat videoclipul piesei “Cozonac”, filmată și înregistrată la casă de producție a lui Randi. Dar au filmat și pentru multe vloguri. “Da, suntem împreună! Atunci când au apărut speculaţiile că noi eram împreună, nu eram.

cleopatra-stratan-si-edward-sanda
cleopatra-stratan-si-edward-sanda

Colaboram strict muzical, ne vedeam la studio, am lansat o piesă împreună şi după ce a bubuit toată chestia aia, am continuat să vorbim. Oricum, vorbeam foarte mult şi foarte des şi cumva ne-am apropiat inevitabil. Am simţit că avem foarte multe în comun, avem o conexiune foarte frumoasă împreună şi suntem chiar la fel în tot. Tot ceea ce am căutat eu vreodată văd acum în ea. E chiar ce căutam eu. Sper sa ne vedem dupa 30 cand se vor ridica restrictiile”, a povestit el. Iar adolescenta a povestit si ea recent ca “„Eu si Edward Sanda suntem împreună de ceva vreme și în curând vom lansa o colaborare muzicală”, pentru bravonet.

ARTICOLE SIMILARE

Kanye West a trecut la pasul următor și deja ține slujbe religioase pentru vedete

Dora Constantinovici

Helen Mirren a atacat Netflix la convenţia CinemaCon din Las Vegas

Andreea Damian

John Travolta, deghizat in femeie

Irina Rimes, dezvăluiri despre bărbatul din viața ei

Tabu Tabu

Fiul cel mare al lui Ștefan Bănică a intrat la facultatea de actorie

Tabu Tabu

Moby își cere într-un final scuze de la Natalie Portman cu care nu a avut o relație

realitatea

Scrie un comentariu