Tabu
PEOPLE

Cleopatra Stratan confirmă relația cu Edward Sanda

Pentru cei care își aduc aminte de “Ghiță” și micuța Cleopatra Stratan de acum peste 15 ani, trebuie să le spunem că puștoaică a crescut și acum este o domnișoară în regulă de 17-18 ani care nu îl mai caută pe Ghiță, pentru că l-a găsit deja și este îndrăgostită.
Acesta nu este altul decât cântărețul Edward Sanada care a mărturisit că este îndrăgostit de colega sa de scenă. Cei doi au colaborat împreună și au lansat videoclipul piesei “Cozonac”, filmată și înregistrată la casă de producție a lui Randi. Dar au filmat și pentru multe vloguri. “Da, suntem împreună! Atunci când au apărut speculaţiile că noi eram împreună, nu eram.

cleopatra-stratan-si-edward-sanda
cleopatra-stratan-si-edward-sanda

Colaboram strict muzical, ne vedeam la studio, am lansat o piesă împreună şi după ce a bubuit toată chestia aia, am continuat să vorbim. Oricum, vorbeam foarte mult şi foarte des şi cumva ne-am apropiat inevitabil. Am simţit că avem foarte multe în comun, avem o conexiune foarte frumoasă împreună şi suntem chiar la fel în tot. Tot ceea ce am căutat eu vreodată văd acum în ea. E chiar ce căutam eu. Sper sa ne vedem dupa 30 cand se vor ridica restrictiile”, a povestit el. Iar adolescenta a povestit si ea recent ca “„Eu si Edward Sanda suntem împreună de ceva vreme și în curând vom lansa o colaborare muzicală”, pentru bravonet.

ARTICOLE SIMILARE

Dovada indubitabilă că Jennifer Aniston speră la o împăcare cu Brad Pitt

Andreea Damian

Angelina Jolie revine în postura de regizor cu un nou film despre război

Andreea Damian

Meghan Markle și-a lansat colecția de haine

Andreea Damian

10 femei celebre care s-au transformat complet după ce și-au schimbat culoarea părului

Andreea Damian

Survivor 2023. Ce sumă a primit Carmen Grebenișan în urma participării la emisiune. E mai mare decât cea încasată de câștigător

Andreea Damian

Arnold Schwarzenegger și Cindy Crawford, împreună!

Andreea Damian

Scrie un comentariu