Tabu
Image default
PEOPLE

Cleopatra Stratan confirmă relația cu Edward Sanda

Pentru cei care își aduc aminte de “Ghiță” și micuța Cleopatra Stratan de acum peste 15 ani, trebuie să le spunem că puștoaică a crescut și acum este o domnișoară în regulă de 17-18 ani care nu îl mai caută pe Ghiță, pentru că l-a găsit deja și este îndrăgostită.
Acesta nu este altul decât cântărețul Edward Sanada care a mărturisit că este îndrăgostit de colega sa de scenă. Cei doi au colaborat împreună și au lansat videoclipul piesei “Cozonac”, filmată și înregistrată la casă de producție a lui Randi. Dar au filmat și pentru multe vloguri. “Da, suntem împreună! Atunci când au apărut speculaţiile că noi eram împreună, nu eram.

cleopatra-stratan-si-edward-sanda
cleopatra-stratan-si-edward-sanda

Colaboram strict muzical, ne vedeam la studio, am lansat o piesă împreună şi după ce a bubuit toată chestia aia, am continuat să vorbim. Oricum, vorbeam foarte mult şi foarte des şi cumva ne-am apropiat inevitabil. Am simţit că avem foarte multe în comun, avem o conexiune foarte frumoasă împreună şi suntem chiar la fel în tot. Tot ceea ce am căutat eu vreodată văd acum în ea. E chiar ce căutam eu. Sper sa ne vedem dupa 30 cand se vor ridica restrictiile”, a povestit el. Iar adolescenta a povestit si ea recent ca “„Eu si Edward Sanda suntem împreună de ceva vreme și în curând vom lansa o colaborare muzicală”, pentru bravonet.

ARTICOLE SIMILARE

Ce intervenții și-au făcut Brigitte și Florin Pastramă

Tabu Tabu

Scarlett Johansson a povestit despre rolul Văduvei Negre din noul film Marvel

realitatea

Festivalul de Film de la Cannes va onora anul acesta un actor acuzat de violență domestică

Andreea Damian

Alec Baldwin a împușcat doi oameni pe platourile de filmare. O femeie a murit. Ce s-a întâmplat

Andreea Damian

Cum răspunde Jorge criticilor aduce de fani pentru că-și lasă băiețelul să se îmbrace în rochițe

Andreea Damian

A murit Benone Sinulescu! Care e cauza decesului

Andreea Damian

Scrie un comentariu