Tabu
Image default
PEOPLESlider

Cleopatra Stratan, replică acidă atunci când a fost certată pentru rochia simplă

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au devenit soț și soție pe 14 august. Atunci cei doi artiști s-au cununat civil, după care au dat o mega-petrecere. S-au cununat religios o săptămână mai târziu, la Chișinău, doar în prezența familiei, fără nași.

Nunta, simplă, discretă și restrânsă, a stârnit numeroase reacții în rândul fanilor, care au mustrat-o pe solista de 18 ani pentru că a ales simplitatea, nu opulența.

Cleo a făcut o sesiune „Q & A” pe Instagram și a răspuns și celor mai incomode întrebări. Mulți au fost surprinși de alegerea artistei, de a nu avea nași, de a nu-și schimba numele, de a nu purta voal și, mai ales de a avea o rochie atât de simplă, care să „nu țipe” a lux.

„Să știți că simplitatea e greu de găsit… Să-mi spună cineva unde scrie cum trebuie să arate o rochie de mireasă potrivită pentru o nuntă. Așa mi-am dorit să fie. În primul rând, m-am gândit la confort și libertatea de a o purta. Cine a zis că mireasa trebuie să fie îmbrăcată într-o rochie cu 100 de straturi, cu trei metri de trenă și cu voal de kilometri?”, a explicat Cleopatra, pe Instagram.

Cu această ocazie, ea a dezvăluit unde va merge în luna de miere cu soțul ei. Cleopatra Stratan și Edward Sanda au ales ca destinație Sardinia, Italia.

Pe 12 august, perechea a lansat piesa „Cel puțin o veșnicie”, iar videoclipul acesteia redă povestea lor de dragoste. Cleopatra și Edward au devenit un cuplu pe 11 februarie 2020.

ARTICOLE SIMILARE

Hărțuirea sexuală poate duce la boli serioase în rândul femeilor

Andreea Damian

Londonezii își vor destăinui visele pentru a documenta perioada pandemiei

Ciocîrlan

Hilaria Baldwin a pierdut din nou sarcina

Andreea Damian

Paris Jackson, fata lui Michael Jackson, își lansează primul album muzical

Ciocîrlan

Un program de inteligență artificială detectează cancerul mamar mai bine decât medicii

Andreea Damian

Cum a ajuns „Mica sirenă” să promoveze masculinitatea toxică

Andreea Damian

Scrie un comentariu