Tabu
Image default
PEOPLE

Cleopatra Stratan s-a îndrăgostit de un coleg de breaslă

Fiica lui Pavel Stratan, celebra Cleopatra Stratan, care a devenit cunoscută încă de la câțiva anișori cu piesă “Ghiță”, pare că și-a găsit alesul. După ce s-a speculat că ar avea o relație cu tânărul solist Edward Sanda, cei doi au confirmat într-un final că sunt împreună formand un cuplu.

cleopatra stratan
cleopatra stratan

Din păcate, Cleopatra și familia ei sunt în Republica Moldova și Edward se află în România și nu pot să se vadă decât prin video call sau pe rețelele de socializare. Cei doi tineri au colaborat împreună la melodia “Cozonac” realizată în studiourile lui Randi de la Famos Production. Tot acolo au început să facă și vloguri și să se filmeze împreună și așa s-a născut povestea lor de dragoste.

edward sanda declaratie pe plaja
edward sanda declaratie pe plaja

Pe care au cam ținut-o secretă. Însă iată că au preferat să nu mai țină acest episod doar pentru ei iar amândoi au făcut declarații despre povestea lor de dragoste și că nu pot fi momentan împreună din cauza pendemiei de CoVid19. Zilele trecute, Edward a fost la mare, in Vama Veche și a publicat pe rețelele de socialziare o imagine care a spus totul. Pe nisipul de pe plajă tânărul solist a scris utmatorul text: “Mi-e dor de ține” și apoi a postat imaginea pe rețelele de socializare și a tăguit-o și pe iubita lui Cleopatra Stratan. Fanii au apreciat declarația de dragoste și au dat mii de aprecieri mesajului tînărului îndrăgostit.

ARTICOLE SIMILARE

Jessica Simpson arată fabulos după ce a slăbit 45 de kilograme în șase luni

Andreea Damian

Celine Dion va fi celebrată într-un film biografic

Andreea Damian

Solista formației Roxette, Marie Fredriksson a murit după o luptă de 17 ani cu cancerul

realitatea

Scarlett Johansson: „Un film doar cu supereroinele Marvel ar fi exploziv și de neoprit”

Andreea Damian

Cum a fost omagiat Ștefan Bănică la 25 de ani de când a plecat dintre noi

Tabu Tabu

Dan Helciug, aniversare specială pentru fiica lui

Tabu Tabu

Scrie un comentariu