Tabu
Image default
PEOPLE

Cleopatra Stratan s-a îndrăgostit de un coleg de breaslă

Fiica lui Pavel Stratan, celebra Cleopatra Stratan, care a devenit cunoscută încă de la câțiva anișori cu piesă “Ghiță”, pare că și-a găsit alesul. După ce s-a speculat că ar avea o relație cu tânărul solist Edward Sanda, cei doi au confirmat într-un final că sunt împreună formand un cuplu.

cleopatra stratan
cleopatra stratan

Din păcate, Cleopatra și familia ei sunt în Republica Moldova și Edward se află în România și nu pot să se vadă decât prin video call sau pe rețelele de socializare. Cei doi tineri au colaborat împreună la melodia “Cozonac” realizată în studiourile lui Randi de la Famos Production. Tot acolo au început să facă și vloguri și să se filmeze împreună și așa s-a născut povestea lor de dragoste.

edward sanda declaratie pe plaja
edward sanda declaratie pe plaja

Pe care au cam ținut-o secretă. Însă iată că au preferat să nu mai țină acest episod doar pentru ei iar amândoi au făcut declarații despre povestea lor de dragoste și că nu pot fi momentan împreună din cauza pendemiei de CoVid19. Zilele trecute, Edward a fost la mare, in Vama Veche și a publicat pe rețelele de socialziare o imagine care a spus totul. Pe nisipul de pe plajă tânărul solist a scris utmatorul text: “Mi-e dor de ține” și apoi a postat imaginea pe rețelele de socializare și a tăguit-o și pe iubita lui Cleopatra Stratan. Fanii au apreciat declarația de dragoste și au dat mii de aprecieri mesajului tînărului îndrăgostit.

ARTICOLE SIMILARE

Regina Elisabeta a II-a și-a anulat toate evenimentele. Ce s-a întâmplat la Palat

Andreea Damian

Cântăreața distinsă cu Grammy a fost drogată, violată și ținută captivă

Andreea Damian

Cum le-a surprins Doru Todoruț pe fiicele lui

Tabu Tabu

Amina Muaddi, creatoarea de pantofi cu origini românești, are o poveste de viață ca în filme

Tabu Tabu

O nouă înregistrare video a unui abuz sexual al lui R. Kelly a fost predată autorităților americane

realitatea

Eminem este în doliu. Tatăl rapperului a murit

Andreea Damian

Scrie un comentariu