Home > Slider > Clipe grele pentru Prințesa Urbană! Socrul ei a murit din cauza infecției cu coronavirus

Clipe grele pentru Prințesa Urbană! Socrul ei a murit din cauza infecției cu coronavirus

prințesa urbană

Scriitoarea Ioana Chicet-Macoveiciuc, autoarea blogului Prințesa Urbană, este în doliu după ce tatăl soțului ei a murit din cauza infecției cu coronavirus.

„Am primit veştile triste pe care niciun copil nu vrea să le afle vreodată despre părintele lui. Să îl odihnească Dumnezeu într-un loc fără durere. Vă mulțumim tuturor pentru gândurile voastre bune. Aveți grijă de voi.”, a scris bloggerița pe o rețea de socializare.

Tatăl soțului ei era internat, de luni, la Spitalul Județean din Suceava, în stare gravă. Bărbatul era dependent de dializă. Starea de sănătate s-a înrăutățit din cauza complicațiilor provocate de coronavirus. A fost internat cu pneumonie și prezenta dificultăți de respirație.

Ea a povestit calvarul prin care trece zilele trecute socrul ei, internat în spitalul groazei și infectat cu coronavirus: „În 24 de ore nu l-a văzut nici un medic! Omul se sufocă! Nu are nici o șansă!”. Scriitoarea Ioana Chicet-Macoveiciuc s-a plâns pe pagina ei de Facebook că socrul ei, internat în stare gravă la Suceava, nu a primit tratamentul de care a avut nevoie.

Acum 13 ani, când Ioana Chicet-Macoveiciuc a început să creeze conținut pe blogul ei, Prințesa Urbană, Facebook nu exista. Chiar și în lipsa lui, a devenit virală cu o pastilă amuzantă.  Ioana este fost jurnalist din presa scrisă, în prezent autor de cărți și blog. Subiectele despre care scrie pe blog sunt legate de viața de familie, educație, stil de viață sănătos și binele societății în care își crește copiii.

Articole asemanatoare
izolare
Revederea cu cei dragi pentru prima oară după două luni de izolare. 6 lecții din carantină
lampa bactericidă
Cum se folosește lampa bactericidă UV pentru a fi eficientă în prevenirea infecției cu noul coronavirus
măști
Cum să eviți iritațiile pielii produse de purtarea măștilor de protecție
New York Times
New York Times dedică prima pagină victimelor coronavirusului: a umplut-o cu nume de persoane decedate

1 Response

  1. Pingback : Anunturi gratuite,director web,adauga anunt pe melin.ro

Comenteaza acest articol

Clipe grele pentru Prințesa Urbană! Socrul ei a murit din cauza infecției cu coronavirus

by Andreea Damian   1 min
1