Home > Agenda > Clive Owen în rolul lui Bill Clinton într-un serial despre scandalul Monica Lewinsky

Clive Owen în rolul lui Bill Clinton într-un serial despre scandalul Monica Lewinsky

Clive Owen va interpreta rolul fostului preşedinte american Bill Clinton într-un serial despre cum a fost Bill Clinton aproape destituit ca urmare a unei aventuri extraconjugale cu o stagiară de la Casa Albă.

Cea de-a treia serie a “American Crime Story” va urmări relaţia lui Bill Clinton cu Monica Lewinsky, care a șocat America și întreaga lume şi a condus aproape la demiterea preşedintelui american. Owen, în vârstă de 55 de ani, cunoscut pentru rolurile din “Closure”, “Inside Man” şi “Children Of Men”, îl va interpreta pe Bill Clinton iar Beanie Feldstein va juca rolul Monicăi Lewinsky. Sarah Paulson va interpreta rolul Lindei Tripp, cea care a înregistrat în secret apelurile confidenţiale ale Monicăi Lewinsky despre relaţia ei cu preşedintele. Rolul lui Hillary Clinton urmează să fie anunţat. Lewinsky va fi unul dintre producătorii serialului, care este realizat de regizorul Ryan Murphy. În urmă cu doi ani, Monica Lewinsky, în prezent în vârstă de 46 de ani, a scris în Vanity Fair că #MeToo i-a oferit o perspectivă mai matură asupra relaţiei avute cu Bill Clinton şi crede acum că a fost un „abuz de putere“. „Ideea consimţământului este discutabilă (…) A fost şeful meu, a fost cel mai puternic om de pe planetă. Avea cu 27 de ani mai mult decât mine şi suficientă experienţă de viaţă pentru a şti mai bine“, a concluzionat Lewinsky. Ea a mai scris că a fost diagnosticată acum câţiva ani cu tulburări de stres post-traumatic, „în principal din cauza ostracizării publice“.

Citeste mai mult: adev.ro/pgnatz

Acesta va fi cel de-al treilea sezon al “American Crime Story”. Primul sezon, intitulat “The People v O J Simpson”, a avut ca subiect procesul pentru crimă intentat lui O J Simpson. Al doilea sezon, intitulat “The Assassination of Gianni Versace”, a prezentat uciderea faimosului creator de modă italian.

Articole asemanatoare
Monica Lewinsky a vorbit despre “o avalanșă a durerii” în urma relației cu Clinton
Monica Lewinsky
Monica Lewinsky, reacție neașteptată după ce a fost întrebată de relația cu Bill Clinton
Monica Lewinsky, DEZVĂLUIRI despre relația sexuală cu Bill Clinton
TOP 5 politicieni… cu cântec!

Comenteaza acest articol

Clive Owen în rolul lui Bill Clinton într-un serial despre scandalul Monica Lewinsky

by realitatea   1 min
0