Tabu
Image default
lifestyle

Club Tabu in alb cu Oana Cuzino si Dove

Editia de iunie a Clubului Tabu a avut invitati de seama si surprize pe masura. Unul dintre asii din maneca Tabu de aceasta data a fost Oana Cuzino, ambasadoarea Dove si un simbol autentic al elegantei si frumusetii.

Seara a trecut de la o discutie teoretica despre ce inseamna frumusetea pentru fiecare dintre noi la lucruri concrete, printre care pasii zilnici recomandati in ingrijirea acesteia. In acest context, Dove ne-a amintit cat de important este sa avem grija de noi si de pielea noastra facand din rutina un rasfat si din rasfat o obisnuinta.

Dan-Silviu Boerescu a fost, ca intotdeauna, o gazda spirituala si a reprezentat cu succes “perspectiva” genului masculin asupra frumusetii, amintindu-ne ca “uneori micile imperfectiuni fac o femeie sa fie mai frumoasa, mai fermecatoare”.

In incheierea serii participantele au beneficiat de un mic “tutorial” de reflexo-terapie, furnizat de Ioana Teodorescu, terapeut masor, reprezentanta a Premier Spa. Dupa acest mic rasfat doamnele si domnisoarele si-au putut testa gradul de sanatate al parului cu ajutorul colegelor de la Dove, studente la medicina, care ne-au dat indicatiile necesare pentru a imbunatati aspectul si sanatatea podoabei capilare.

Pe toata durata evenimentului am avut si 8 fericite castigatoare, prin tragere la sorti, dintre care 5 actuale posesoare ale unei perechi de ochelari de soare Polaroid si 3 castigatoare ale unei invitatii duble la concertul Patriciei Kaas din aceasta luna.

Multumim tuturor participantelor, partenerilor si prietenilor care au facut acest eveniment posibil si memorabil. Fotografiile sunt dovada unei seri exceptionale, iar pentru mai multe imagini va asteptam pe pagina de Facebook tabu.ro, in albumul Club Tabu in alb.

ARTICOLE SIMILARE

Ce FRUMOASA e! 38 FOTO de la NUNTA DELIEI!

realitatea

Ghici cine este dispusă să se mărite din nou

realitatea

CUM ARATA Inna in viata reala!

Will Ferrell și Ewan McGregor, prea bine plătiți pentru încasările filmelor în care au jucat

realitatea

Cum sa ai un corp ca al Rihannei in 25 de minute!

realitatea

Jennifer Aniston, cea mai sexy femeie a tuturor timpurilor

realitatea

Scrie un comentariu