Home > concurs > Clujencele – sprintene pe tocuri de 12 cm

Clujencele – sprintene pe tocuri de 12 cm

Povestea Campionatului de Shopping Tabu a inceput anul trecut, cind cea mai curajoasa revista de femei si-a propus si a reusit sa demonstreze ca shoppingul se poate face rapid, elegant si eficient. Succesul primei editii a Campionatului ne-a determinat sa extindem competitia in acest an la nivel national.

A doua etapa a Campionatului s-a desfasurat sambata, 16 mai, in Iulius Mall la Cluj-Napoca. Cele 16 participante la concurs s-au intrecut pentru un loc in marea finala de la Bucuresti din 14 noiembrie si pentru premiile in bani oferite de Mastercard (3 premii de cite 500 lei si unul de 800 lei).

Efortul castigatoarelor a fost rasplatit si cu premii suplimentare primite din partea Iulius Mall si Guara. Dupa mai bine de 3 ore de concurs cu zambete, buna dispozitie si relaxare s-au hotarit castigatoarele. Juriul format din Diana Antohi – designer, Madalina Ionescu (Tabu), Lorena Macoveanu (Mastercard), Raluca Suciu (Guara) a ales:

proba de sprint pe tocuri de 12 cm a fost castigata de Alexandra Gatan;
proba de ridicat greutati cu eleganta a fost castigata de Raluca Muresan;
proba de fashion speed a fost castigata de echipa mov formata din: Raluca Muresan, Alexandra Gatan, Emilia Lobontiu, Rebeca Cilianu;
– iar, regina probelor, maratonul magazinelor a fost castigat de Anca Cimpoiesu.

De remarcat ca atit la proba de sprint pe tocuri de 12 cm cit si la proba de ridicat greutati cu eleganta clujencele au obtinut rezultate mai bune decit participantele la prima etapa a Campionatului de Shopping Tabu, desfasurata pe 14 martie in Bucuresti.

Multumim retelei de magazine Humanic pentru incaltamintea pusa la dispozitie participantelor.

Urmatoarea etapa a Campionatului de Shopping Tabu se va desfasura pe 25 iulie, in City Park, la Constanta.

Articole asemanatoare
Campionatul de shopping Tabu – Finala
Lista participantelor la Campionatul de shopping, etapa din Cluj
Styling și Shopping de performanță toata luna martie

Loading...

Comenteaza acest articol

Clujencele – sprintene pe tocuri de 12 cm

by realitatea   1 min
0