Tabu
Image default
BEAUTYSlider

Coafuri şi machiaje de vedetă la premiile Oscar

Cea de-a 93-a gală de decernare a premiilor Oscar a avut loc duminică seara la Los Angeles, filmul „Nomaland”, regizat de Chloé Zhao, fiind marele căştigător al serii, primind premiul Oscar la categoriile „cel mai bun film”, „cel mai bun regizor” și „cea mai bună actriță”.

De la buze în nuanțte îndrăznețe și păr elegant până la machiaj natural, frumusețea covorului roșu a revenit la Premiile Oscar 2021.

Premiile Academiei Americane de Film marchează sfârșitul unui sezon de premii destul de bizar, cu restricții anti Covid-19. Celebritățile s-au adunat la Dolby Theatre și la Union Station din Los Angeles, unde ne-au oferit un spectacol de glamour.

Iată cele mai frumoase aspecte de pe covorul roșu!

Amanda Seyfried a fost machiată celebrul make-up artist Genevieve Herr. Actrița a purtat roșu purpuriu atât pe buze cât și pe pleoape. Machiajul a completat astfel ținuta de culoare roșu aprins. Părul a fost prins la spate, într-un coc elegant.

Halle Berry a adoptat un nou look. Este vorba despre un bob scurt, realizat de Jorge Monroy. Pe partea de machiaj, violetul de pe rochie se regăsește și pe buze, dar și pe pleoape, însă mai discret.

Zendaya a purtat un machiaj natural, cu nuanțe de roz, care i-a scos în evidență frumusețea.

Regizoarea Chloé Zhao, laureată duminică noapte cu un premiu Oscar, a venit la gală nemachiată. Părul și l-a împletit în două codițe.

Angela Bassett a fost, se pare, ambasadoarea machiajului puternic. Rochia sa spectaculoasă de culoare roșie, creată de Alberta Ferretti, a fost completată de un smokey eyes. Make-up artistul D’Andre Michael este responsabil pentru acest combo perfect – ochi albaștri și buze roșii.

Viola Davis a lucrat cu make-up artistul Autumn Moultire și hairstilistul Jamika Wilson pentru un aspect glam demn de covorul roșu.

Margot Robbie a rămasă fidelă casei de modă Chanel. Make-up artistul Pati Dubroff i-a pus în evidență frumusețea naturală.

Ariana DeBose a adus un glam subtil pe covorul roșu de la Premiile Oscar.

H.E.R. a inventat culoarea mov și nimeni nu poate spune altceva. Nina Monique a avut grijă de părul ei, machiajul violet fiind creat de Marissa Vossen.

Primăvara a sosit, iar aspectul actriței Emerald Fennell este o dovadă clară. Obrajii îmbujorați se completează perfect cu buzele roz.

Maria Bakalova a îmbrățișat glamul Hollywoodului de altădată. Pentru prima dată nominalizată la premiul Oscar, actrița a surprins cu aspectul ei.

Același glam l-am văzut și la Celeste Waite, care a purtat un smokey eyes cu buze roșii.

Andra Day (care a fost inspirată de Billie Holliday în alegerea numelui ei de scenă) dovedește că frumusețea se vede pe piele cu o pregătire pre-Oscar. Make-up artistul Porshce Cooper a folosit Chanel pentru a crea acest aspect subtil.

Regina King arată minunat orice ar purta. Nu putem să nu observăm machiajul de ochi realizat în aceeași nuanță cu rochia.

ARTICOLE SIMILARE

Cum a ajuns Denisa de la Bambi milionară în euro în doar 3 ani

Andreea Damian

Umflata, cu cearcane si gusa, Daniela Gyorfi are fata distrusa!

Vedete nascute pe 29 septembrie!

realitatea

Papa Francisc șochează din nou: „Sexul e un dar de la Dumnezeu, nu este tabu”

Andreea Damian

Cele mai vechi secrete de frumusețe de la Hollywood

Andreea Damian

Cum să-ți protejezi pielea în timpul verii

realitatea

Scrie un comentariu