Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Coana Chiva, actrița Natașa Raab, de nerecunoscut la 67 de ani

Au trecut vremurile când era model, apoi actriță de succes în filme, piese de teatru sau telenovele. Natașa Raab este de nerecunoscut în ultima vreme, după ce anul trecut soțul ei a murit, iar ea a rămas singură. Interpeta Coanei Chiva, dintr-o celebră reclamă este de nerecunoscut în ultima vreme.

natasa raab de nerecunoscut
natasa raab de nerecunoscut

Îndrăgita actriță Natașa Raab a împlinit 67 de ani pe data de 15 iulie pe care i-a sărbătorit acasă. Au apărut recent pe rețelele de socializare câteva imagini cu ea de atunci, însă puțini o mai recunosc pe fostul model de altădată sau pe actrița din seriale de televiziune precum “La Urgență”, “Inimă de țigan”, “Regina” sau din reclamă unde o interpretează pe Coana Chiva. E de nerecunoscut după moartea soțului, de anul trecut. A albit total și are cearcăne foarte mari, stă în casă și iese foarte rar din casă și spunea nu și mai dorește să trăiască. Bărbatul ei a murit după o luptă crâncenă cu cancerul. Anul trecut, regretatul medic Val Guţul a trecut în neființă și a lăsat un mare gol în inima și viața vedetei. Pe cei doi i-a legat o frumoasă poveste de dragoste.

natasa raab a albit
natasa raab a albit

Actriţa a avut şi ea cancer, o boală cu care s-a luptat ani de zile, dar pe care se pare că a învins-o. Nataşa Raab a avut cancer ovarian, diagnosticat chiar de soţul ei. Din această cauză, actriţa nu a mai putut avea copii. „Ultima mea şansă de a avea copii s-a dus acum 16 ani, când am învins un cancer uterin şi am făcut o histerectomie (extirparea uterului – n.r.). Imediat după aceea a venit moda cu inseminările în vitro, dar eu nu mai aveam în ce să inseminez. Nu am copii, însă am mulţi studenţi şi fini”, a spus actriţa în 2017.

ARTICOLE SIMILARE

Paris ⎪ Concert de Revelion în realitate augmentată

Ciocîrlan

The Wheel of Time, replica celor de la Amazon la popularul Game of Thrones

Andreea Damian

Adevărul despre revenirea lui Mugur Mihăescu în televiziune

Andreea Damian

Încă o despărţire surpriză în showbiz! Erau împreună de 9 ani și toată lumea îi considera cuplul perfect

Andreea Damian

Liviu Dragnea, reacție după apariția zvonului despărțirii de iubita mai tânără

Andreea Damian

Ce transformare pentru Cleopatra Stratan! Cum arată adolescenta azi?

Tabu Tabu

Scrie un comentariu