Tabu
Image default
Slider

Cocktailuri celebre – 3 rețete de încercat acasă

E oficial vară, iar gândurile ne zboară la vacanță! Deși încă nu au fost ridicate toate restricțiile de călătorie. De fapt, nici nu ai nevoie de un bilet de avion pentru a călători în locuri exotice.

E suficient să bei un cocktail delicios pentru a te simți ca în concediu. Iată mai jos 3 rețete de încercat acasă!

Cocktailul French 75

Umpleți un shaker cu gheață, 45 ml gin, sucul de la un sfert de lămâie și un sirop simplu răcit. Siropul se realizează în prealabil din ¼ cană de zahăr și ¼ cană de apă, puse într-un vas, pe foc mic și lăsat până când zahărul s-a topit, după care e luat de pe foc și lăsat la răcit. Agitați shaker-ul timp de 20 de secunde, scurgeți cocktailul în pahare de șampanie, după care umpleți până sus cu 60-70 ml de șampanie. Ornați cu coajă de lămâie răsucită și savurați cât încă este rece.

Margarita

Într-un shaker, adăugați 3-4 cuburi de gheață, 50 ml tequila, 30 ml lichior triplu sec și 5 ml de suc de lime. Agitați bine, turnați băutura într-un pahar larg, bine răcit înainte, pe marginea căruia ați pus o felie de lămâie dată înainte prin sare.

Caipirinha

Adăugați într-un pahar dublu 2 lingurițe de zahăr și feliile de la ½ fruct de lime. Amestecați bine, umpleți apoi cu gheață, adăugați lichiorul Cachaca și mixați din nou. Decorați cu coajă de lămâie.

ARTICOLE SIMILARE

Fotografie Cristiana Apostol – Flowermaker

realitatea

Femeile si barbatii pot fi doar prieteni?

realitatea

Lady Gaga şi Ariana Grande au lansat piesa „Rain on Me”, prima lor colaborare

Andreea Damian

ZARA LOVE ⎥ Colecție-capsulă de Valentine’s Day

Ciocîrlan

Cum se pregătește Rihanna pentru Valentine’s Day

Andreea Damian

Prințul Harry și Meghan au adus fiecare câte un omagiu Prințesei Diana

Andreea Damian

Scrie un comentariu