Tabu
PEOPLE

Codin Maticiuc și familia lui au CoVid19

Băiatul de bani gata devenit producător de film dar și actor în ultimii ani, dar mai nou și om de televiziune, bărbatul a făcut un anunț surprinzător pe rețelele de socializare. Codin Maticiuc a anunțat pe profilul lui de facebook că s-a infectat, el și familia lui, cu CoVid19.
“Am covid19. Nu, nu este o glumă macabra de Valentine’s Day. Este o realitate. Una de care m-am ferit de când a început pandemia cât de mult am putut. Aproape că regret acum că n-am fost deloc la Loft vara asta… Anyway haideți că vă spun de la început. Suntem bolnavi toți din casă, eu, iubita și copiii. Simptome nu prea avem cum nu prea avem nici gust nici miros. Duminica trecută am observat asta și m-am gândit că e posibil să am coronavirus. De trei zile eram înfundat dar am pus asta pe seama jucatului de fotbal afară. Luni m-am programat la test. Am sunat la Ok Medical căci din câte știu sunt singurii care pentru 250 de lei îți fac testul acasă.

codin maticiucCum noi eram mulți (cu părinții mei) chiar merită 250 de lei deplasarea lor, protejându-i și pe alții de ieșirea noastră pentru testare. Luni seară am primit rezultatul: pozitiv. Am avut noroc că părinții mei și ai ei au nu a au fost infectați. Alt noroc este că am prins varianta de bogați: fără gust și miros și cam atât. Fără alte simptome care să ne supere. Doamne ajută! Câteva fun facts: 1: nu am sunat la DSP căci mi-au spus cei de la OK Medical ca anunțaseră ei și 48 de ore mai târziu, DSP-ul m-a sunat pentru ancheta epidemiologică. 2 încă de luni i-am anunțat pe toți cei cu care m-am văzut cu 7 zile în urmă. Nimeni nu s-a îmbolnăvit, ce-i drept am fost prudenți. 3 nu am nicio idee de unde am luat eu. Am fost cat de prudent este omenește posibil cu erorile de rigoare incluse. 4 iau doar vitamine pe post de tratament. 5 anunțul public îl fac astăzi, după finala Masked Singer România pentru că nici eu, nici postul tv nu ne-am dorit ca audiențele zdrobitoare de concurență pe care le-am înregistrat aseară să fie puse de concurență pe seama unui “stunt de PR” sau ceva de genul. Știu, suntem paranoici dar suflatul în iaurt a devenit sport național. În concluzie: Am covid19, eu și ai mei și cel puțin deocamdată este cea mai ușoară răceală pe care am avut-o vreodată. Asta nu înseamnă că alții nu suferă sau că noi nu am fost norocoși. Am fost, slavă Domnului. Protejați-vă cât puteți. Purtați mască, nu e atât de greu, am demonstrat-o chiar noi cei de la Tshirt Factory când am făcut măștile noastre și cool și ușoare pe care trei luni mai târziu OMS-ul le-a declarat pe locul 3 ca siguranță. Încercați să amânați cât puteți momentul contactării acestui virus care poate fi fatal pentru oamenii în vârstă. În același timp aș vrea să menționez că sunt impresionat de măsurile luate de guvern pentru combaterea acestui virus. Bănuiesc că astăzi, la 5 ani de la Colectiv, ei vor lua măsuri drastice și pentru distrugerea bacteriilor intraspitalicesti și poate îmi vor face concurență la inițiativa mea #spitalepublicedinbaniprivati cu mult mai puternicul #spitalepublicedinbanipublici. Bănuiesc că dacă au oprit planeta pentru covid, vor muta munții de acum pentru sistemul sanitar din România”, a scris Codin Maticiuc pe pagina de facebook.

ARTICOLE SIMILARE

Rihanna s-a ferit să prindă buchetul de mireasă la nunta prietenei sale. VIDEO VIRAL

Andreea Damian

Cât costă s-o ai pe Maria Constantin la nuntă. Tariful perceput de artistă nu e deloc mic

Andreea Damian

Ce nume și cum l-au ales Lili Sandu și iubitul pentru băiețelul lor

Tabu Tabu

Anamaria Prodan, reacție de milioane după ce Reghe a fost făcut „preș”, umilindu-se pentru favoruri sexuale: „Îmi e și milă, și silă! Hal de bărbat!”

Tabu Tabu

Michael Jackson ar fi împlinit astăzi 60 de ani

Andreea Damian

Alina Laufer a aflat sexul viitorilor bebeluși

Tabu Tabu

Scrie un comentariu