Tabu
Image default
CULTURE

Codin Maticiuc va face partea a doua din “Miami Bici”

Fostul crai de Dorobanți, actual producător și actor de filme a avut timp în izolare să lucreze la noi proiecte, printre care o carte, mai multe scenarii de film și o continuare a celui mai urmărită comedie, “Miami Bici”, care a fost retras repede din cinematografie din cauza pandemiei.

Codin Maticiuc nu a stat degeaba în pandemie și a avut parte de multă treabă, căci va avea multe proiecte. “Miami Bici” nu a fost unul dintre cele mai urmărite filme românești. A fost cel mai urmărit. Numărul 1. Am vândut în 3 săptămâni, cât ne-a permis situația cu pandemia, aproape dublu de cât au vândut cele mai vândute filme românești. Ele având 3-4 luni la dispoziție. Normal că toată această nebunie ne-a afectat enorm. Sperăm să ne luăm revanșa cu “Miami Bici 2. Răzbunarea!”. Toate proiectele au fost amânate.

Codin-Maticiuc mesaj pewntru mama
Codin-Maticiuc mesaj pewntru mama

Niciunul anulat. Avem un film deja gata, se numește ”Investitorii”, și va intra în cinematografe când va fi posibil. Avem “Miami Bici 2″ pe țeavă și câteva alte surprize. Am stat izolat acasă, împreună cu familia mea, ca toată lumea. Într-adevăr, am luat partea bună a acestei situații și am petrecut mai mult timp cu copiii. Pe lângă faptul că am creat conținut pe Facebook, Instagram, chiar și Tik Tok, am încercat să folosesc această perioadă pentru scris, în general. Câteva scenarii și chiar și o a două carte”, a povestit Codin Maticiuc.

ARTICOLE SIMILARE

Omul Cu Şobolani: Acum, fără caterincă!

Sărbătoritul zilei

realitatea

TIFF 2022 | Începe cel mai mare festival de film din România. Ce filme și ce evenimente sunt timp de zece zile

Andreea Damian

„Nu, nu suntem pe Marte, suntem în Indonezia”. Incendiile de pădure au transformat cerul în roșu

Andreea Damian

Cu Mahershala Ali în rol principal, True Detective 3 se anunță de colecție

Dora Constantinovici

Sărbătoritul zilei

realitatea

Scrie un comentariu