Home > Agenda > Coldplay intră pe tărâmul muzicii de protest cu noul cântec „Guns”?

Coldplay intră pe tărâmul muzicii de protest cu noul cântec „Guns”?

Este posibil ca trupa Coldplay să fi ales formatul albumului dublu care se va numi „Viața de zi cu zi”, pentru că, într-adevăr, dorește să se concentreze mai mult pe o altă personalitate a trupei, inclusiv pe o imagine mai conștientă social, iar noua piesă numită „Guns” demonstrează asta.

Doar 32 de secunde din piesa nouă au fost postate pe Instagram și pe alte rețele de socializare, așa că este greu de spus exact care va fi mesajul cântecului. Dar în 2019 nu îți denumești o melodie „Guns” fără să vrei să faci o declarație. Chris Martin cântă despre arme și copii, revoluție, bani și reacție imediată, înainte ca scurta bucată din teaser să se oprească brusc.


Oricare ar fi intenția finală, Coldplay s-a gândit suficient la melodia asta dacă a ales-o fiind demonstrativă pentru lista de piese pentru jumătatea albumului care va apărea în 22 noiembrie și e denumită „Sunset”. Coldplay a revenit după o pauză binemeritată cu o perioadă de rebranding, lansând piese sub numele de Los Unidades anul trecut. Ultimul LP al grupului a fost lansat în 2015, iar “A Head Full of Dreams” a fost apreciat de public şi critici. Acum a venit momentul pentru ceva nou iar albumul dublu va avea o jumătate numită “Sunrise” şi una “Sunset”. Numele acestui release ca un tot ar fi “Everyday Life”. Coldplay a mai lansat în 2017 EP-ul “Kaleidoscope” şi în 2018 EP-ul “Global Citizen” (sub numele Los Unidades).

Zvonurile spun că noile piese vor fi experimentale şi diferite de tot ce a lansat Coldplay până acum. Teaserele misterioase au început să apară sub forma unor scrisori trimise fanilor pe tot globul.

Articole asemanatoare
Dua Lipa
Dua Lipa a lansat noul album din izolare
coldplay
Coldplay a dat anunț la ziar ca să anunțe piesele de pe noul album
beyonce
Beyonce a pregătit o surpriză imediat după lansarea documentarului Homecoming
Fostul lui Gwyneth Paltrow a fost cu ea și cu Brad Falchuk în luna de miere din Maldive

Comenteaza acest articol

Coldplay intră pe tărâmul muzicii de protest cu noul cântec „Guns”?

by realitatea   1 min
0