Tabu
CULTURESlider

Coldplay va concerta pentru prima oară în România, în cadrul unui turneu european. Când e programat evenimentul

Coldplay, una dintre cele mai cunoscute trupe de rock, va susține un turneu în Europa iar România este printre țările în care concertează. Va fi prima dată când rockerii de la Coldplay cântă în țara noastră.  

Noile date ale trupei Coldplay pentru Europa 2024 în Grecia, România, Ungaria, Franţa, Italia, Germania, Finlanda, Austria şi Irlanda au fost prezentate în timpul concertului Humankind de la Amsterdam.

Potrivit unui mesaj postat pe Instagram, după participarea la Humankind în Amsterda, trupa va anunța și datele la care vor avea loc concertele. Tot atunci vom afla și unde anume în România va avea loc concertul Coldplay. 

Trupa Coldplay este formată din Chris Martin (voce), Jon Buckland (chitară), Guy Berryman (bas) şi Will Champion (tobe).

Coldplay este una dintre cele mai cunoscute trupe din lume și una dintre cele mai de succes formații rock a ultimului mileniu cu peste 50 de milioane de albume vândute. 

Formată în 1996 în Marea Britanie, trupa are aceeași componență de la început, iar solistul Chris Martin este un adevărat superstar.

Până acum, Coldplay a lansat 9 albume pentru care au câștigat mai multe premii Grammy. Albumul de debut a fost Parachutes (2000), urmat de A Rush of Blood to the Head (2002) și X&Y (2005) acesta din urmă fiind desemnat de către NME Albumul anului 2005. 

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Psoriazisul pustular: care este particularitatea sa și cum să-l tratezi?

Andreea Damian

Concert la muzeu | Sub cerul Parisului în Micul Paris

Andreea Damian

Prințesa Lia, total schimbată după noile intervenții estetice. Pare mai tânără cu 20 de ani

Andreea Damian

Nunta regală dintre Prințul Harry și Meghan Markle, în cifre

Andreea Damian

Regizorul român aflat în juriul Festivalului de Film de la Veneția

Andreea Damian

Sărbătoritul zilei de 16 februarie

realitatea

Scrie un comentariu