Home > beauty > Colectia de coafuri Translucent by Ovidiu Cristea

Colectia de coafuri Translucent by Ovidiu Cristea

Tenditele au efect si asupra frumusetii, nu doar asupra modei, astfel ca, desi nu e ceva nou la nivel international, in Romania, colectiile de coafuri reprezinta ceva inedit. Printre cei care lanseaza astfel de colectii se afla si Ovidiu Cristea, Design Team Sebastian Professional Romania, care pune in scena noua sa linie, Translucent Collection, o suita de coafuri dinamice, surprinzatoare, pline de eleganta si feminitate.

“Translucent este un alt fel de a privi lumea in care traim. Obiectele care ne inconjoara sau oamenii cu care ne intalnim. Este ceea ce vezi cu intelectul. Cu ochii mintii. Il simti pentru ca e ceva profund, adevarat si unic”, declara Ovidiu Cristea.

Cu ajutorul noilor produse Cellophanes, colectia dezvaluie o lume plina de posibilitati. In culori translucide. Care iti dau perspectiva a ceea ce exista dincolo de nuanta parului. Astfel, tonurile naturale de blond, rosu sau negru sunt puse in evidenta nu numai prin styling, dar si prin stralucirea translucida generata de noua formula imbunatatita a produselor Cellophanes. Acestea fortificand parul, prin pastrarea hidratarii din interior catre exterior.

Foto: Sebastian

Articole asemanatoare
coafuri
Coafuri rapide pentru când ești în întârziere
coafuri
Coafuri și machiaj pentru Ziua Îndrăgostiților: 10 idei romantice
tunsori
Idei de tunsori pentru toamna 2018. Inspiră-te de la vedete!
Kim si-a tuns parul pentru Kanye!

Comenteaza acest articol

Colectia de coafuri Translucent by Ovidiu Cristea

by   1 min
0