Home > Agenda > stiri > Colecția de peste 700 de opere de artă aparținând lui Yves Saint Laurent va fi scoasă la licitație

Colecția de peste 700 de opere de artă aparținând lui Yves Saint Laurent va fi scoasă la licitație

Tabloul lui Picasso "Instruments de musique sur un gueridon", estimat la 30 de milioane de euro și sculptura "Madame LR" a lui Brâncuși, estimată la 20 de milioane de euro, care fac parte din colecția Yves Saint Laurent, vor fi scoase la licitație, între 23 și 25 februarie, la Paris, de Christie’s.

Colecția de peste 700 de opere de artă care a aparținut creatorului de modă Yves Saint Laurent și prietenului său Pierre Berge va fi scoasă la licitație în luna februarie, valoarea totală a acesteia fiind estimată la 300 de milioane de euro.

Citește în continuare pe Realitatea.net


0 Response

  1. merisor

    Ei bine…am citit Manual de Stil si din pacate nu am o parere extraordinara despre aceasta. Nu vreau sa fiu nici-decum rea sau ifumurata, insa ma asteptam la mult mai mult. Comentariile sunt intr-adevar bazate pe bun-gust si pricepere in domeniul modei, insa totodata ma asteptam sa existe sfaturi mai pertinente. Foarte multe personae se nasc cu un oarecare simt estetic si cu bun-gust, iar Dna Budeanu nu se adreseaza si acestora. Inteleg ca este un MANUAL de stil insa si noi, cititoarele care suntem stilisti, personal-shoppers sau pur si simplu avem o slabiciune pentru felul in care ne imbracam ar fi trebuit sa avem ocazia de a spune “WOW – cea mai buna investitie de 50 Ron pe care am facut-o vreodata”.
    Si inca ceva…in cazul in care personalul TABU citeste acest comment, poate o va contacta pe Dna Budeanu pentru a-i spune ca un cunoscator cu pretentii de scriitor in domeniul fashion trebuie sa stie obligatoriu ca Manolo Blahnik se scrie FARA LITERA “C”. Asta in conditiile publicarii unei carti, care din punct de vedere al imaginii(copeta, ilustratii, capitole etc) este impresionanta. TOTUL TINE DE CONTINUT!

Comenteaza acest articol

Colecția de peste 700 de opere de artă aparținând lui Yves Saint Laurent va fi scoasă la licitație

by realitatea   <1 min
0