Tabu
FASHION Slider

Colecția Primăvară 2021 Elie Saab este o sărbătoare a vieții

După explozia devastatoare din Beirut, designerul libanez Elie Saab dorește ca noua sa colecție de primăvară să fie o sărbătoare a vieții.

Într-un an dificil din punct de vedere istoric, Libanul a văzut destule în ultimele două luni.

O explozie în portul principal din Beirut, pe 4 august, a ucis 200 de persoane, a rănit încă 6.000 și a devastat cartierele și afacerile care deja se mișcau greu din cauza pandemiei de coronavirus. Țara se pregătește acum pentru un al doilea val de infecții pe lângă escaladarea crizelor politice și economice. Dar industria de fashion continuă să persevereze și asta datorită lui Elie Saab.

Ne descurcăm”, a spus Elie Saab, explicând că daunele provocate de explozie atelierului său au fost reparate în două săptămâni, permițând echipei să se întoarcă la muncă producând rochii couture, pe care le-a prezentat într-un scurtmetraj în timpul Săptămânii Modei din Paris.

Afacerile din magazinele sale au scăzut, „dar haute couture-ul este la fel”, a spus Saab. Și are mari speranțe pentru noua sa colecție de primăvară, care valorifică puterea gândirii pozitive pentru a sugera că vom fi din nou liberi până la primăvară, la timp pentru o aventură romantică, în aer liber.

„Este o sărbătoare a vieții”, a spus el despre film, filmat pe dealurile din Liban, lângă casa sa, cu un grup de modele îmbrăcate în niște rochii superbe. S-au folosit multe pene, broderii și tulle.

ARTICOLE SIMILARE

Taylor Swift dă de pământ cu „toxicitatea masculină”, capitalul privat și Șoroș la premiile Billboard

Dora Constantinovici

Sofia Coppola, spot publicitar pentru Miss Dior chérie

realitatea

Cântăreața distinsă cu Grammy a fost drogată, violată și ținută captivă

Andreea Damian

Street fashion: Simona

realitatea

Ultimele reduceri la Sepala

realitatea

Barbie transformă modelele inspiraţionale din femei accesoriu în femei puternice

Dora Constantinovici

Scrie un comentariu