Home > Agenda > Colin Farrell şi Jessica Biel joacă în remake-ul “Total Recall”

Colin Farrell şi Jessica Biel joacă în remake-ul “Total Recall”

Cei mai mulţi dintre noi ne amintim cu plăcere de unul dintre primele SF-uri la care am avut acces imediat după Revoluţia din 1989. E vorba despre “Total Recall”, filmul cu Arnold Schwarzenegger care, după multe peripeţii, reuşeşte să creeze pe Marte o atmosferă similară cu cea de pe Terra. În film mai juca şi Sharon Stone de care, la vremea respectivă, nu auzise nimeni.

Ei bine, abia au trecut douăzeci şi ceva de ani de atunci, iar producătorii de la Hollywood s-au gândit că ar fi timpul pentru un remake. Rolul lui Schwarzenegger îi va reveni de data aceasta lui Colin Farrell.

Despre film a vorbit, însă, Jessica Biel, deţinătoarea rolului principal feminin. Biel a declarat că de când s-a anunţat producţia acestui remake, lumea din cetatea filmului s-a împărţit în două tabare: una care agreează ideea, iar alta care e de părere că un remake atât de repede nu este chiar o idee bună. Biel o va interpreta în film pe prostituata Melina, iar rolul deţinut de Sharon Stone în urmă cu douăzeci de ani îi va reveni lui Kate Beckinsale.

“Total Recall” este inspirat din romanul “We Can Remember It for You Wholesale” al lui Philip K. Dick, iar regizorul filmului, Len Wiseman, a declarat că acest remake va fi o copie mult mai fidelă a cărţii decât a fost prima variantă.

Articole asemanatoare
Romanta cu iz de poezie intre Jessica Biel si Colin Farrell?

Comenteaza acest articol

Colin Farrell şi Jessica Biel joacă în remake-ul “Total Recall”

by realitatea   1 min
0