Tabu
lifestyle

Comedy Central Extra, Paramount Movie Channel si Nickelodeon disponibile la Telekom!

Incepand cu 30 ianuarie 2015, abonatii Telekom Romania se vor putea bucura de programele oferite de Comedy Central Extra, Paramount Channel si Nickelodeon prin pachetul de baza S al Telekom Romania. Nick Jr., postul dedicat prescolarilor si mamelor va intra in grila Telekom initial in versiunea originala, iar apoi va fi localizat complet incepand cu luna aprilie a anului 2015. Nick Jr. va fi disponibil cu pachetul M de la Telekom Romania. Comedy Central Extra si Paramount Channel vor putea fi gasite pe pozitiile EPG 200 si respectiv EPG 213 ale telecomenzii, in timp ce Nickelodeon si Nick. Jr. vor fi disponibile pe pozitiile EPG 128, respectiv EPG 153 .

Paramount Channel este dedicat filmelor de calitate care au o cerere mare si include filme din portofoliul Paramount, Europene, dar si continut aditional venit de la case de productie Americane, precum NBC Universal, Miramax si Starz.

Comedy Central Extra este un post TV care trebuie urmarit de toti iubitorii de comedie, fie ca este vorba despre seriale sau emisiuni TV, pe cand postul TV fara reclame dedicat copiilor, Nick Jr., ofera continut amuzant pentru cei mai tineri telespectatori ai familiei, seriale precum Dora the Explorer, Bubble Guppies si Paw Patrol, in timp ce Nickelodeon ofera programe educationale si distractive care invata copiii cum sa se joace.

ARTICOLE SIMILARE

Spice Girls s-ar putea reuni din nou

realitatea

MIHAI NESU isi poate folosi mainile! Progres UIMITOR! Foto & VIDEO

S-a inventat pastila care ar putea șterge amintirile neplăcute din memorie

realitatea

O rusoaică a intrat în Guinness Book pentru că are cele mai lungi picioare

realitatea

TOP 10: Cine sunt cei mai urmariti oameni pe TWITTER?

Robbie Williams i-a salvat viața lui Geri Halliwell

realitatea

1 comentariu

Comedy Central Extra, Paramount Movie Channel si Nickelodeon disponibile la Telekom! | Femininne 3 February 2015 at 23:10

[…] Incepand cu 30 ianuarie 2015, abonatii Telekom Romania se vor putea bucura de programele oferite de Comedy Central Extra, Paramount Channel si Nickelodeon prin pachetul de baza S al Telekom Romania. Nick Jr., postul dedicat prescolarilor si mamelor va intra in grila Telekom initial in versiunea originala, iar apoi va fi localizat complet incepand cu luna aprilie a anului 2015. Nick Jr. va fi disponibil cu pachetul M de la Telekom Romania. Comedy Central Extra si Paramount Channel vor putea fi gasite pe pozitiile EPG 200 si respectiv EPG 213 ale telecomenzii, in timp ce Nickelodeon si Nick. Jr. Citeste mai departe […]

Răspunde

Scrie un comentariu