Tabu
Image default
CULTURE

DE CE a fost data afara Gianina Corondan de la TVR

Într-un interviu pentru site-ul paginademedia.ro, Gianina Corondan a dezvăluit motivul pentru care a ajuns să fie concediată de la postul public de televiziune. Blonda pusă mereu pe şotii a explicat faptul că nu s-a prezentat la concurs, ştiind că acest gest o va ”arunca” pe lista de disponiblizaţi. ”Mă aflu pe lista de disponibilizaţi nu pentru că nu am trecut testele, ci pentru ca eu nu m-am prezentat la selecţie, în cunoştintă de cauză. Regulamentul spunea că cei care nu se vor prezenta vor fi incluşi în mod automat pe lista celor disponibilizaţi. Mi-am asumat alegerea, deşi cunosteam consecintele. Şi nu am fost singura”, a mărturisit ea.
Vedeta a explicat că a refuzat să participe la concurs deoarece procesul de selecţie din TVR i se pare învechit. În plus, ea susţine că, la nivel profesional a crescut o dată cu evoluţia tehnologică a societăţii, în schimb postul la care lucra nu a reuşit să ţină pasul cu noile tendinţe în televiziune.
”Nicăieri în Europa selectarea de personal nu s-a făcut de o manieră aşa de primitivă, ca abordare şi credibilitate. Concursul nu a filtrat nici pe departe creativitatea, talentul, priceperea şi capacitatea de comunicare cu publicul – esenţiale pentru un profesionist de televiziune. Să vă dau un exemplu de întrebare din testul grilă, menit să selecteze profesioniştii din corpul editorial: “În ce an a fost înfiinţată televiziunea naţională? Oare asta trebuie să ştie un realizator de emisiuni, în relaţia lui cu telespectatorii, pentru a rămâne în TVR?”, a spus Gianina.
Gianina Corondan s-a numărat printre vedetele TVR date afară, în urma unui mare proces de concediere colectivă al cărui scop este reducerea cheltuielilor lunare cu care se confruntă această institutie. În total, 627 de angajaţi rămân fără loc de muncă.

ARTICOLE SIMILARE

În plină pandemie, Denisa Hodișan deschide prima școală online de modeling pentru copii

Tabu Tabu

Sărbătoritul zilei

realitatea

CHA CHA LITIX! Episodul 54. Pandemia, “șansa” micului românesc

Andreea Damian

Premieră LIVE ⎢ «Grand Hotel Pasărea Retro» de Radu Afrim

Ciocîrlan

Sărbătoritul zilei

realitatea

Box office-ul american nu mai este cel mai mare din lume

Andreea Damian

Scrie un comentariu