Home > beauty > Concediu de frumuseţe pe plaja Tabu

Concediu de frumuseţe pe plaja Tabu

Ce-ar reprezenta pentru tine un concediu de frumuseţe? O evadare pe o plajă exotică, unde ţi se face un masaj de relaxare şi eşti învăluită în cele mai seducătoare arome? Un ritual de înfrumuseţare, în care eşti răsfăţată cu cele mai luxoase terapii și care să te facă să te simţi ca o regină, măcar pentru o zi? Un moment în care să simţi cum fiecare parte a corpului se relaxează, iar stresul şi oboseala sunt absorbite? Le poţi avea pe toate.

Aşa cum şi tu, cu siguranţă, ţi-ai programat concediul, aşa am făcut şi eu. Am stabilit toate detaliile posibile ca timp de două săptămâni să uit de tot şi de toate, să mă bucur de soare, de linişte şi de frumos, ascunzând măcar temporar fişierele cu deadline-uri, task-uri şi tumultul obişnuit al orașului. Iată-mă deja, măcar imaginar, cum mă teleportez în acea zonă. Dar ca tabloul să fie perfect, mai devreme, am transformat câteva zile în concediul meu de frumuseţe. Am înglobat câteva terapii speciale şi preferate într-un timp scurt. Dacă nu ai fost de curând la spa sau la salon şi te duci doar când este imperios necesar, meriţi un concediu de frumuseţe. Dar ca să fie într-adevăr special, trebuie să cuprindă terapii şi ritualuri inedite. De aceea, am ”cules” pentru tine unele dintre cele mai surprinzătoare terapii ale momentului.

Îți povestesc pas cu pas despre cum te vei simți și ce presupune fiecare terapie din programul pe care îl poți crea în această vară, măcar pentru câteva zile.

Iată ce curprinde sejurul tău pe ”plaja Tabu”!

Elimină stresul altfel

Vreau să transformăm acest concediu în unul memorabil, de aceea am ales pentru tine două terapii care abordează puţin diferit tehnica de detensionare şi eliberare a stresului. Ai auzit de atingerea cuantică sau de Raindrop? Ele vor fi biletele tale către o relaxare deplină și o reîncărcare cu energie pozitivă.

Like a Queen!

O experienţă de lux care include tratamente cu caviar și aur, perlă neagră, tratamente spa speciale, ritualuri cu șampanie, masaj, realizarea unui parfum la indicațiile tale și tratamente corporale în care senzorialul și aromaterapia creează rețeta perfectă pentru o Cleopatra contemporană.

Another Face of Beauty

Chipul vorbeşte despre tine. Ce poveste spune? Hai să o îmbunătăţim puţin cu ajutorul unui condei special!

Citește mai mult în Tabu, ediția de iulie-august 2013!

Articole asemanatoare
moda
De ce demonstrarea luxului nu mai este în tendință. Un nou fenomen este tot mai popular
frumusețe
7 secrete de infrumusetare pe care le poti pune azi in aplicare (P)
tratamentele
Tratamente faciale profesionale pe care le poți face acasă
spa
5 moduri ușoare prin care îți poți transforma baia într-un spa

Comenteaza acest articol

Concediu de frumuseţe pe plaja Tabu

by   1 min
0