Tabu
Image default
CULTURE Slider

Concert Extraordinar de Crăciun ⎥ Corul Madrigal ONLINE

Din 23 decembrie, Corul Național de Cameră „Madrigal-Marin Constantin”, dirijat de Anna Ungureanu, oferă gratuit publicului Concertul Extraordinar de Crăciun 2020 în APLICAȚIA ONLINE Madrigal.

Comunicat de presă

Corul Madrigal lansează aplicația Madrigal pe site-ul oficial www.madrigal.ro, iar muzica și atmosfera specială pregătite de faimosul ansamblu coral pentru aceste sărbători vor fi disponibile gratuit și nelimitat pentru public, la un download distanță.

În condițiile extraordinare ale acestui an, Corul Madrigal rămâne fidel legăturii cu spectatorii săi și implementează încă un produs inovativ dedicat concertelor și evenimentelor sale. 

Aplicația Madrigal App va fi inaugurată prin difuzarea în premieră a Concertului Extraordinar de Crăciun 2020 și va putea fi accesată și descărcată pentru vizionare pe dispozitivele electonice (laptop, televizor etc.) începând cu 23 decembrie 2020 de pe site-ul www.madrigal.ro.

Concertul Extraordinar de Crăciun al Corului Madrigal a fost filmat în luna decembrie a acestui an în condiții excepționale în parteneriat cu Muzeul Național de Artă al României și s-a desfășurat în absența audienței – fapt fără precedent în ultimii 52 de ani.

Repertoriul de Crăciun din acest an, selectat de Anna Ungureanu, dirijorul principal al Corului Madrigal, include unele dintre cele mai îndrăgite, dar și impresionante piese de Crăciun, de la minunatele colinde, până la lucrări deosebite, din creația compozitorilor Paul Constantinescu sau Johann Sebastian Bach și a multor contemporani, compoziții menite să aducă pacea, frumusețea și spiritul sărbătorilor de iarnă.

Creat ca un produs vizual remarcabil, Concertul de Crăciun al Corului Madrigal include ilustrații din cadrul Galeriei de Artă Veche Românească a MNAR, imagini care pun în valoare sonoritatea și prezența scenică a Corului Madrigal și îmbogățesc experiența artistică a privitorilor.

Prin difuzarea Concertului Extraordinar de Crăciun 2020, Corul Madrigal își păstrează tradiția pornită în 1968, când în plin regim comunist a susținut primul concert de colinde, un act de dizidență artistică ce a readus Crăciunul în casele românilor și, de atunci, pentru generații întregi, în fiecare an, sunetul sărbătorii Nașterii Domnului a devenit similar cu cel al Madrigalului.

ARTICOLE SIMILARE

Full Fr()ntal Nudity

A cumpărat cu 13 $ un inel cu diamant. După 30 de ani i-a descoperit adevărata valoare

Andreea Damian

Ofera-ti sansa de a iubi din nou

realitatea

TREZESTE-TI LUMEA LA VIATA CU NOUL HTC ONE

7 simptome fizice care pot fi cauzate de singurătate

Tabu Tabu

Victoria Beckham spune că a fost „agresată psihic și fizic” la școală

realitatea

Scrie un comentariu