Home > Agenda > Concert Horia Brenciu – LIVE in Garajul Europa FM

Concert Horia Brenciu – LIVE in Garajul Europa FM

Miercuri, 14 septembrie, incepand cu ora 19:30, Horia Brenciu va oferi milioanelor de romani un spectacol ca la inceputuri, un concert Live in Garaj la Europa FM, pentru toate generatiile de iubitori de cea mai buna muzica.

“Impreuna cu Horia Brenciu am pornit seria concertelor live in studio, chiar de ziua Europa FM. Dupa mai bine de un an de zile deschidem sezonul de toamna al concertelor Europa FM Live in Garaj tot cu Horia si orchestra lui. O sa fie un concert special, alaturi de el vor canta si alti artisti. Nu dezvalui nume, va astept pe toti in Garaj sau pe frecventele Europa FM sa vedeti si auziti despre ce este vorba!” a declarat George Zafiu, gazda concertelor din Garajul Europa FM.

Din playlistul pregatit de Horia pentru concertul din Garajul Europa FM nu vor lipsi hit-urile “Septembrie luni” sau “Fac ce-mi spune inima”, precum si momente speciale alaturi de invitati precum Monica Anghel, Alexandra Ungureanu, Guesss Who si Grasu XXL.

Concertul poate fi urmărit live pe www.europafm.ro si la TV, pe Music Channel si pe contul de Facebook al lui Horia Brenciu-Musician/Band.


Comenteaza acest articol

Concert Horia Brenciu – LIVE in Garajul Europa FM

by realitatea   1 min
0