Tabu
Image default
lifestyle

Concert SCORPIONS la Bucuresti: reguli de acces si harta evenimentului

Legendele de la Scorpions revin in acest weekend la Bucuresti si pregatesc pentru romani un spectacol nou, grandios, ce face parte din „Rock’n Roll Forever Tour 2013”!

Evenimentul este organizat de Project Events, va avea loc la Romexpo (Pavilion Central) pe 14 decembrie, Trooper fiind formatia care va deschide concertul celor de la Scorpions.

Accesul la spectacol se va face pe baza baza biletului intact si valid (ce trebuie pastrat pe toata durata evenimentului), incepand cu ora 18.30. Concertul va incepe in jurul orei 20.00, cu formatia Trooper, care va deschide concertul celor de la Scorpions!

La Romexpo se poate ajunge cu urmatoarele mijloace de transport:

– tramvai: 41 si 42;

– linii RATB: 105, 131, 331, 330, 335 – pana la ora 23.00, iar dupa ora 23.00, linia N113;

– metrou: Statia Aviatorilor;

– accesul la spectacol se face din Bulevardul Expozitiei, pe la portile de intrare B, C si D (consultati harta atasata);

– pentru cei care prefera varianta autoturismului personal, parcarea este asigurata de Romexpo pe durata intregului spectacol, in parcarile B, C si D, contra cost. Locurile sunt limitate;

– persoanele cu dizabilitati vor avea acces prin poarta B.

ESTE INTERZIS: accesul cu umbrele, mancare, bautura, aparate foto sau aparate de inregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale, obiecte contondente, cutite, arme, artificii, scaune, lanturi, animale de companie. Toate aceste obiecte enumerate mai sus vor fi confiscate de catre persoanele responsabile cu securitatea si monitorizarea evenimentului.

Organizatorii vor asigura securitatea perimetrului in care se desfasoara concertul, a publicului participant si a artistilor. Participantii la eveniment sunt obligati sa se supuna controlului corpora.

ARTICOLE SIMILARE

Pamela Anderson: Am luat cocaină

realitatea

Ghici cine…

realitatea

City break în Budapesta – ce să vezi în 3 zile și unde mănânci cel mai bine

Andreea Damian

Prinţul William şi Kate Middleton s-au căsătorit! (PHOTOS)

realitatea

SEX TAPE-uri din 2012: Angelina Jolie, Kim Kardashian, Rihanna

“Sunt celebru, scoate-ma de aici!” PRO TV va schimba televiziunea

Scrie un comentariu