Tabu
Image default
CULTURE Slider

Concertul de Anul Nou de la Filarmonica Sibiu propune „O seară ca-n filme”

Concertul de Anul Nou de la Filarmonica de Stat din Sibiu le propune spectatorilor O seară ca-n filme, aceasta fiind tema evenimentului la care sunt invitaţi solista de jazz Christiana Uikiza, pianistul Horia Mihail, dirijorul Gian Luigi Zampieri, orchestra de cameră ICon Arts şi balerini sibieni, au anunţat organizatorii.

Publicul va avea ocazia să se bucure de muzica de pe marile ecrane europene şi din SUA.

Evenimentul este programat în seara zilei de 31 decembrie, ora 18,00, la Sala Thalia a Filarmonicii de Stat Sibiu şi se va desfăşura respectând normele sanitare în vigoare la acea dată.

„Să ne amintim că plăcerea de a sărbători Anul Nou, alături de cei dragi, prin eleganţa triumfală a unui concert de muzică clasică aparţine tradiţiei europene formate în urmă cu aproape două secole. Totodată, prin alegerea unui program aparte ce cuprinde lucrări mai puţin interpretate în sălile de concert, la care se adaugă repertorii de jazz, Concertul de Anul Nou de la Sibiu se deosebeşte fundamental de tiparul concertelor similare din toată lumea unde se preferă şi astăzi modelul vienez,” a declarat Sebastian Gheorghiu, fondator ICon Arts şi manager de proiecte al Asociaţiei „Uniunea de Creaţie Interpretativă a Muzicienilor din România”.

Biletele se pot achiziţiona online de pe platformele myticket.ro şi entertix.ro dar şi de la Casa de Bilete a Filarmonicii de Stat Sibiu. Preţul unui bilet este de 150 de lei şi va cuprinde şi câteva cadouri simbolice, precum mostre de cafea şi doze de şampanie.

ARTICOLE SIMILARE

Filmul Bird Box a crescut numărul de abonați ai Netflix cu 8,8 milioane de utilizatori noi

realitatea

Octav, de Serge Ioan Celebidachi, va avea premiera mondiala la Festivalul International de Film de la Montreal

realitatea

New trend alert: costume de baie minuscule făcute din bandă adezivă

Andreea Damian

Fanny Ardant debutează ca regizoare în România

realitatea

Emma Watson: scrisoare deschisă pentru Savita Halappanavar – care a murit după ce i-a fost refuzat dreptul la avort

Dora Constantinovici

Sarah Ferguson dezvăluie ce le-ar fi spus prințesa Diana nurorilor sale

Andreea Damian

Scrie un comentariu