Home > Agenda > Concertul Julio Iglesias de la Bucuresti se reprogrameaza

Concertul Julio Iglesias de la Bucuresti se reprogrameaza

Vineri, 19 iunie, Julio Iglesias a fost supus unei interventii chirurgicale microscopice  la spate si se afla sub supravegherea medicilor clinicii  Miami Physical Therapy Associates.

Reprezentanta clinicii din Miami, dna. doctor Miriam Guanche a transmis o scrisoare medicala care certifica faptul ca artistul a fost internat pentru examinare si recuperare fizica in data de 16 iunie 2015, din cauza unor probleme grave la spate.

In urma interventiei chirurgicale, medicii i-au prescris artistului repaus total pentru urmatoarele 6 saptamani, fapt ce l-a obligat pe Julio Iglesias sa suspende concertele din cadrul turneului international programate, pana in luna august.

Desi pregatirile concertului de la Bucuresti se aflau in linie dreapta, organizatorii regreta aceasta situatie neprevazuta si ii informeaza pe spectatori ca spectacolul pe care Julio Iglesias urma sa il sustina la Sala Palatului din Bucuresti, in data de 2 iulie, nu se anuleaza ci, va fi reprogramat pana la sfarsitul acestui an, noua data urmand a fi anuntata in cel mai scurt timp posibil.

Persoanele care detin biletele pentru concertul Julio Iglesias de la Bucuresti sunt rugate sa le pastreze, intrucat acestea isi pastreaza valabilitatea pentru concertul reprogramat, fie pot opta pentru una dintre urmatoarele variante propuse de organizatori.

Spectatorii vor avea posibilitatea de a le schimba cu bilete la concertele organizatorului Arta Scenei anuntate pentru urmatoarea perioada, fie le vor putea returna in perioada 2 iulie – 1 septembrie 2015, la punctele de vanzare de bilete de unde au fost procurate, in vederea recuperarii contravalorii acestora.

Articole asemanatoare
Cinci moduri de a te simți mai aproape de natură – chiar dacă locuiești în oraș
natură
Activitatea săptămânală care îmbunătățește sănătatea și starea de bine a organismului
Red Hot Chili Peppers a cântat literalmente monumental în Egipt
facebook
Doar jumătate din articolele despre sănătate de pe Facebook sunt adevărate

Comenteaza acest articol

Concertul Julio Iglesias de la Bucuresti se reprogrameaza

by realitatea   1 min
0