Tabu
Image default
CULTURE PEOPLE Slider

Concertul lui Celine Dion din București a fost reprogramat

Concertul Celine Dion, de la București, programat pentru 29 iulie, a fost reprogramat pentru anul viitor, în data de 25 iulie, au anunțat, miercuri, organizatorii. Celine Dion a transmis un mesaj pentru cei care o așteptau la concert, spunând că acum nimic nu e mai important ca sănătatea, potrivit Mediafax.

Potrivit organizatorilor concertului Celine Dion, biletele achiziționate pentru data de 29 iulie 2020 își păstrează valabilitatea pentru 25 iulie 2021 și vor putea fi folosite pentru acces în ziua reprogramării evenimentului.

„Participanții la eveniment beneficiază în continuare de toate drepturile conferite de biletul de acces achiziționat și se supun regulamentului organizatorului, termenilor și condițiilor distribuitorului de bilete și dispozitiilor art. 32 din OUG nr. 70 din 14 mai 2020”, spun organizatorii, pe pagina de Facebook.

Și Celine Dion a transmis un mesaj pentru fanii săi: „Chiar am sperat să revenim pe scenă cândva anul acesta, dar nu este nimic mai important decât sănătatea și siguranța tuturor. Toată lumea a trecut printr-o perioadă atât de dificilă în timpul pandemiei, iar inima mea se îndreaptă spre toți cei care au suferit. Știu că până la urmă vom trece de asta împreună și vom recupera timpul pierdut. Îmi e dor de spectacolele noastre… abia aștept să când din nou cu voi toți. Aveți grijă de voi… ne vedem curând!”, a transmis Celine Dion.

ARTICOLE SIMILARE

Emilia Clarke și-a tăiat părul și a adoptat o tunsoare pixie, inspirată de la Gwyneth Paltrow

Andreea Damian

Aplicarea gelului dezinfectant | Cele cinci greșeli pe care le face toată lumea

Andreea Damian

Sărbătoritul zilei

realitatea

Puterea posteriorului | Fesele au devenit „noii sâni”?

Andreea Damian

Măștile cosmetice din hârtie sunt „noile paie de plastic”

Andreea Damian

Piese de plajă pe care ne place să le purtăm în oraș

Andreea Damian

Scrie un comentariu