Tabu
Image default
CULTURE What's hot

Concurent de la MasterChef MORT in conditii tragice impreuna cu sotia lui!

Un concurent de la MasterChef A MURIT in conditii tragice impreuna cu sotia lui! Răzvan Gabriel Trifan, în vârstă de 34 de ani, și soția acestuia, Maria, în vârstă de 32 de ani, și-au pierdut viață, marți, într-un grav accident rutier pe rază comunei Saschiz, județul Mureș. Fiica lor, de doar 1 an, se află în stare gravă la Spitalul Clinic Județean Tg. Mureș, medicii fiind rezervați în privință diagnosticului, potrivit infobraila.ro.

Soții Trifan trăiau o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi s-au căsătorit pe data de 15 septembrie 2012, iar un an mai târziu a venit pe lumea rodul acestei mari iubiri: Maria Sofia.

Răzvan Gabriel Trifan lucra în domeniul vânzărilor de aproximativ 10 ani, din 2007. Pasionat de gătit, Trifan a participat în anul 2013, la cea de a II-a ediție a show-ului “MasterChef”, unde a prezentat un sturion în crustă de alune cu scoici gigant. Deși venise hotărât să câștige “MasterChef”, braileanul a fost eliminat de cei 3 jurați. Anul acesta, Răzvan a refuzat oferta de a participa la un alt show culinar, anunțând pe un site de socializare și motivul pentru care a luat această decizie: “Pentru că am două fete minunate, care merită să le gătesc tot ce-mi trece prin cap, pentru că vreau să fiu în fiecare clipă lângă ele, pentru că le iubesc!”

Răzvan a împlinit 34 de ani cu trei zile înainte de tragicul accident. “Sunt cel mai împlinit, va am pe voi și nimic altceva nu-mi lipsește! Vă iubesc, scumpele mele!”, îi scria atunci bărbatul soției sale, care îi urase “La mulți ani!” pe un site de socializare.

Mai mult: http://www.libertatea.ro/detalii/trifan

ARTICOLE SIMILARE

Florența ⎥ Primul muzeu al limbii italiene

Ciocîrlan

„Noaptea tarziu”, proiect despre responsabilizare, dedicat tinerilor

Tabu Tabu

Celebritati nascute pe 29 aprilie!

realitatea

Criza naturii: „Apocalipsa insectelor”, mai complicată decât se credea

Andreea Damian

DORIAN POPA anunta cand se insoara!

Scandal urias: VIDEO cu o mare cantareata facand sex oral!

Scrie un comentariu