Tabu
Image default
CULTURE What's hot

Concurent de la MasterChef MORT in conditii tragice impreuna cu sotia lui!

Un concurent de la MasterChef A MURIT in conditii tragice impreuna cu sotia lui! Răzvan Gabriel Trifan, în vârstă de 34 de ani, și soția acestuia, Maria, în vârstă de 32 de ani, și-au pierdut viață, marți, într-un grav accident rutier pe rază comunei Saschiz, județul Mureș. Fiica lor, de doar 1 an, se află în stare gravă la Spitalul Clinic Județean Tg. Mureș, medicii fiind rezervați în privință diagnosticului, potrivit infobraila.ro.

Soții Trifan trăiau o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi s-au căsătorit pe data de 15 septembrie 2012, iar un an mai târziu a venit pe lumea rodul acestei mari iubiri: Maria Sofia.

Răzvan Gabriel Trifan lucra în domeniul vânzărilor de aproximativ 10 ani, din 2007. Pasionat de gătit, Trifan a participat în anul 2013, la cea de a II-a ediție a show-ului “MasterChef”, unde a prezentat un sturion în crustă de alune cu scoici gigant. Deși venise hotărât să câștige “MasterChef”, braileanul a fost eliminat de cei 3 jurați. Anul acesta, Răzvan a refuzat oferta de a participa la un alt show culinar, anunțând pe un site de socializare și motivul pentru care a luat această decizie: “Pentru că am două fete minunate, care merită să le gătesc tot ce-mi trece prin cap, pentru că vreau să fiu în fiecare clipă lângă ele, pentru că le iubesc!”

Răzvan a împlinit 34 de ani cu trei zile înainte de tragicul accident. “Sunt cel mai împlinit, va am pe voi și nimic altceva nu-mi lipsește! Vă iubesc, scumpele mele!”, îi scria atunci bărbatul soției sale, care îi urase “La mulți ani!” pe un site de socializare.

Mai mult: http://www.libertatea.ro/detalii/trifan

ARTICOLE SIMILARE

CHA CHA LITIX! Episodul 75. Aleksei Navalnîi, mai ceva ca-n “Greu de ucis”

Andreea Damian

PASTILA de ARTĂ ⎪ Antoni Gaudí și povestea Casei Milà

Ciocîrlan

Autobiografia lui Michelle Obama, pe cale să devină cea mai populară carte de memorii din istorie

Andreea Damian

JAPONEZA violata si ucisa la Otopeni: SUSPECT arestat!

Mai avem nevoie de povești? Despre storytelling în epoca vitezei

Ciocîrlan

Manuscrisele celebre de la Marea Moartă care se aflau la Muzeul Bibliei sunt false

Dora Constantinovici

Scrie un comentariu