Home > Agenda > CONCURENTII de la Eurovision 2013: OUATU are viata grea!

CONCURENTII de la Eurovision 2013: OUATU are viata grea!

Cezar Ouatu are o voce specială, de contratenor, dar va trebui să ţină piept cu multe talente, în etapele internaţionale ale competiţiei Eurovision, care anul acesta are loc în Suedia.

Concurenţi de temut pentru românul nostru sunt cei din trupa Who See, care vor reprezenta Muntenegru. Muntenegru şi-a scos toate „bunătăţile” şi le-a pus într-un videoclip, ca să câştige la Eurovision anul acesta! Cei ce vor reprezenta Muntenegru la concursul care se va desfăşura anul acesta la Malmö (Suedia), trupa Who See, interpretează melodia „Igranka” („Petrecerea”, n.r.). Ei au filmat un videoclip al piesei care este plin de domnişoare frumoase, pe jumătate dezbrăcate, care dansează frenetic pe melodia din ale cărei versuri nu se înţelege mai nimic. Versurile spun: „Grătar, usturoi, pătrunjel şi peşte, da-mi totul ca să mănânc peste măsură/Du-mă undeva să mă liniştesc, unde se aude numai muzică bună”.

Formaţia este compusă din doi băieţi, Dedduh (Dejan Dedovic), de 32 de ani, şi Noyz (Mario Djordjevic), de 29 de ani. Ei apar îmbrăcaţi în nişte pelerine de ploaie galbene lângă fetele care îşi dezlănţuie mişcările provocatoare de dans pe melodia lor. Cei doi vor fi acompaniaţi pe scena din Suedia şi de Nina Zizic, cântăreaţa din Muntenegru care a colaborat cu ei pentru această piesă. Cezar Ouatu va reprezenta România în cea de-a doua semifinală, la 16 mai, cu melodia „It’s My Life”.

În prima semifinală (14 mai),vor intra în concurs Austria, Belarus, Belgia, Croaţia, Cipru, Danemarca, Estonia, Irlanda, Lituania, Republica Moldova, Muntenegru, Rusia, Serbia, Slovenia, Olanda şi Ucraina. România intră în concurs în cea de-a doua semifinală (16 mai), alături de Albania, Armenia, Azerbaidjan, Bulgaria, Macedonia, Finlanda, Georgia, Grecia, Ungaria, Islanda, Israel, Letonia, Malta, Norvegia, San Marino şi Elveţia.

Franţa, Germania, Italia, Spania, Suedia şi Anglia sunt ţările care intră în finala competiţiei Eurovision (18 mai) fără a trece prin semifinale. Anul acesta, Amandine Bourgeois reprezintă Franţa cu melodia „L’enfer Et Moi”. Germania va fi reprezentată de solista cu numele de scenă Cascada şi melodia „Glorious”. Pentru Italia va cânta Marco Mengoni melodia „L’Essenziale”. Spania e reprezentată de trupa ESDM, cu „Contigo Hasta El Final (With You Until The End)”. Pentru Suedia va cânta Robin Stjernberg, melodia „You”, iar pentru Anglia va interpreta celebra Bonnie Tyler (61 de ani) melodia „Belive in Me”.

Detalii pe www.click.ro.

Articole asemanatoare
ANGELA GHEORGHIU – superba in “La Rondine” / Galerie FOTO
ANGELA GHEORGHIU – sarut pasional cu noul partener de scena! Motivul divortului de FOSTUL SOT
OUATU a parasit-o pe ANGELA GHEORGHIU! Sau invers?
Angela Gheorghiu (47 de ani) şi Cezar Ouatu (33 de ani) sunt iubiti de un an

1 Response

  1. anonim

    o sa vedeti ca ne facem de ras cu asta la eurovision cezar ouatu sau cum naiba ii mai zice the voice bai frate am turbat numai cand am aflat ca a iesit asta foarte bine nici nu imi voi sustine tara o sa tin cu ala care merita si gata multi dau dreptate ca vom reusi sa surprindem anul asta la eurovision eu unul nu cred foarte bine luati-l acasa astora care va place de el ca cica e frumos cum poate fi frumos un tigan

Comenteaza acest articol

CONCURENTII de la Eurovision 2013: OUATU are viata grea!

by   1 min
1