Tabu
Image default
CULTURE Slider

Concurs ⎥ Cea mai bună piesă românească a anului 2020

UNITER a anunțat astăzi că s-au deschis înscrierile la a 29-a ediție a Concursului de dramaturgie „Cea mai bună piesă românească a anului”. Piesele de teatru pot fi trimise până la datade 12 februarie 2021.

Concursul primește numai texte noi, care nu au fost publicate sau reprezentate. Nu se primesc în concurs dramatizări. Textele pieselor nu se primesc în format tipărit și nu se înapoiază după finalizarea concursului.

Textul piesei se va trimite redactat în format word sau pdf. prin e-mail, la adresa: [email protected]. Numele autorului trebuie să fie secret, el nu va figura pe pagina de titlu a piesei, ci va fi înlocuit cu un motto, înscris lângă titlul piesei.

Textul mai poate fi trimis prin poștă, la adresa: UNITER, strada George Enescu nr. 2-4, București 010305, autorul va trimite un plic închis în care vor fi înscrise: titlul piesei, motto-ul, numele autorului, adresă, telefon, e-mail. Pe plic, se va menționa: „Pentru concursul Cea mai bună piesă românească a anului 2020” și Motto-ul din pagina de titlu a piesei transmisă prin e-mail.

Cele două trimiteri trebuie să respecte data limită de înscriere – 12 februarie 2021. Câștigătorul concursului va fi premiat pe scena Galei Premiilor UNITER 2021, iar piesa câștigătoare va fi publicată într-un volum publicat de Editura UNITEXT a UNITER.

În funcție de evoluția evenimentelor sanitare prin care trecem, UNITER va face publice toate informațiile legate de eventuale schimbări privind organizarea și desfășurarea Concursului de dramaturgie.

ARTICOLE SIMILARE

Louis Vuitton își joacă bine cartea cu Léa Seydoux pentru noua colecție Cruise

Andreea Damian

Covid-19 apare în visele noastre și ne afectează somnul

Andreea Damian

Există viață după cancer. A traversat singură Atlanticul și a doborât un record mondial

Andreea Damian

Un cocktail Baby Yoda este acum servit la Disneyland în barurile Sam Tiki

realitatea

Sărbătoritul zilei de 25 martie

realitatea

Menaj a trois pe termen lung: Eu, tu si tinutele mele

realitatea

Scrie un comentariu