Tabu
Image default
Concurs

CONCURS: Barman pentru o zi – ÎNCHEIAT

Tabu și Barmania te invită la un altfel de concurs!

Upload-ează  în perioada 24 august -2 septembrie o fotografie în secțiunea FOTO TABU cu un cocktail Tabu preparat de tine.
Spune-ne ce ingrediente ai combinat, de ce crezi că băutura preparată de tine ar fi o carte de vizită perfectă pentru brand-ul nostru și dacă ne convingi te premiem cu un training de cocktail-uri.
BONUS: vei putea să vii însoțită de o prietenă!

Pe data de 2 septembrie vom anunța cele mai apetisante cinci cocktailuri ale căror creatoare vor deveni barmani pentru o zi.
Training-ul va avea loc pe data de 4 septembrie la centrul de trainig Barmania din București.

Câștigători: Ramones, canditanca, cosmingaleriu, Anielle, elanora, anamariadragomir, babyurs, steffano

Despre Barmania…

BARMANIA este o agenție de bartending , existenta de trei ani pe piața românească, care ofera servicii profesionale de bar ce constă în cursuri profesionale pentru barmani, consultanță pentru baruri și cafenele, cocktail-catering pentru evenimente si organizare “Cocktail teambuildings”. 

Echipa Barmania este formata din oameni pasionati, traineri cu numeroase competitii nationale si internationale de barmani la activ, iar printre proiectele noi desfasurate de agentie se numara si cursurile hobby – pentru pasionatii de cocktailuri si cafea.

<<Am creat Barmania pentru a reîmprospăta conceptul actual de bar si tot ceea ce implică el. Ne-am propus să contribuim la creșterea nivelului serviciilor pentru horeca, să promovăm și să dezvoltăm ideea de profesionalism în spatele barului și, totodată, să educăm barmanii prin programe de training și consultanță. Mergem pe ideea “nu servim băuturi, ci oameni”.>>

 

ARTICOLE SIMILARE

Tabu te trimite la spectacol

CONCURS: Câștigă un costum de baie Janina Nectara – ÎNCHEIAT

realitatea

Romina Agapi a făcut duș în mijlocul Bucureștiului, la mare înălțime.

realitatea

Tabu caută: Votează echipa lui Stelian!

realitatea

TABU CAUTĂ: Votați echipa Antonelei!

realitatea

Castiga un set de 3 produse oferit de MINERALIUM Dead Sea

1 comentariu

bunica2 18 September 2010 at 22:09

Foarte interesant concrsul…

Răspunde

Scrie un comentariu