Home > Agenda > Concurs: Câştigă o invitaţie dublă la Haute Cuisine

Concurs: Câştigă o invitaţie dublă la Haute Cuisine

Vinerea asta, te trimitem la cinema. Seara, de la 19:00, Cinema Elvira Popescu (Bd. Dacia, nr. 77) te aşteaptă cu o premieră cinematografică savuroasă ca un deliciu culinar preparat de un chef autentic: “Haute Cuisine”, povestea reală a unei femei pasionate de gătit care, dintr-o locuitoare a unui mic oraş, a ajuns bucătăreasa personală a preşedintelui Franţei.
Filmul se bazează pe povestea reală a Hortensei Laborie, bucătăreasa lui Francois Mitterand, scenariul a fost scris în urma unor interviuri consistente cu persoana în cauză, iar produsul final e o ars poetica rafinată pe tema artei culinare, care se dovedeşte un câmp de luptă la fel de atroce pentru cei însetaţi de putere ca şi Waterloo sau catwalkurile de la Milano. În rolurile principale, îi puteţi admira pe Catherine Frot şi Jean d’Ormesson.
Aşadar, dacă vreţi să devoraţi ecranul din priviri, apoi să daţi năvală în primul restaurant care vă iese în cale, tot ce aveţi de făcut e să răspundeţi în comentarii la o întrebare simplă:

Din ce a constat cea mai memorabilă cină din viaţa voastră?

Am închis concursul. Iar câştigătorul, ales prin tragere la sorţi, este Bianca Bucur. Invitaţia pe numele tău va fi la intrare, la Elvira Popescu.

Articole asemanatoare
bebeluș
Un cuplu din State a „câștigat” un bebeluș la un concurs la radio
Costumat în UNICORN și cântând, Ryan Reynolds i-a șocat pe coreeni
Am extras câștigătoarea concursului “Eu & Erotismul”!
Tabu și Rotta Natura au extras câștigătorii!

11 Responses

 1. Bianca Bucur

  Cină memorabilă? Hmmm… 🙂 Cred că e vorba de o poveste de genul Saint-Jacques sotate cu unt, lămâie și usturoi cu piure de spanac și un desert de ciocolată (al cărui nume îmi scapă) care arăta a brownie dar avea consistență de Chocolate Lava… Se întâmpla în vacanță la Nisa.

 2. Cristina

  Toate cinele gatite de mine au fost memorabile, pentru simplul motiv ca nu am dat foc bucatariei si a iesit si ceva acceptabil.:)
  Cea mai, insa, a fost cea la care am mancat 5 feluri de scoici, caracatita si alte animale marine, doar pentru ca un chelner in varsta, simpatic si cu multe povesti m-a convins ca TREBUIE sa mananc fructe de mare (nu imi placeau, si nu doream nici macar sa gust), daca vreau sa fiu “une vrai francaise”.
  Mi-au ramas in cap si in amintirea gustativa atat mancarea cat si conversatia, vinul, sorbet-ul de lamaie, preparat de acelasi chelner la sfarsit, si gandul ca pentru o cina memorabila ai nevoie in primul rand de atmosfera !

 3. LUISA

  2 pungi de chipsuri si 2 sticle de bitter. este memorabila pentru ca atunci, eu si el am luat hoatararea de a fugi de acasa (ps. 35 ani) si a trai fericiti ever-after. ceea ce se si intampla!

 4. Avram Andreea

  Pe plaja, la apus (soarele apunea-n ocean), muzica live, lumanari, meniu compus dintr-un peste rosu si caracatita ambele la gratar, garnitura si un vin alb…mancare buna, decor de vis.

 5. Avram Roberto

  o pizza si un vin fiert delicios intr-o taverna dintr-un mic satuc de munte austriac in mijlocul careia ardea un foc de lemne ca un mic foc de tabara…afara ningea, inauntru era liniste si doar sunetul lemnului trosnind in foc se auzea.

 6. Avram Lucian

  In cannes pe niste stradute inguste am mancat cei mai buni melci cu spanac si cea mai buna chocolate lava

Comenteaza acest articol

Concurs: Câştigă o invitaţie dublă la Haute Cuisine

by   1 min
11