Tabu
Concurs

CONCURS: Câștigă cartea “Traficantul de arme” de Hugh Laurie

Dacă vrei să ai șansa de a câștiga cartea "Traficantul de arme" scrisă de Hugh Laurie, atunci află ce trebuie să faci pentru a participa la concurs în perioada 12 octombrie- 9 noiembrie:

1. Cumpără numărul de octombrie al revistei Tabu
2. Deschide-o la paginile care conțin fragmentul din cartea Traficantul de arme.
3. Scrie un mesaj personal pe aceste pagini către revista Tabu
4. Fotografiază paginile cu mesajul tău.
5. Upload-ează fotografia ta în cadrul secțiunii FOTO TABU.

Desemnarea câștigătorilor: În fiecare săptămână, Tabu și IBU Publishing vor premia cel mai impresionant mesaj cu o carte "Traficantul de arme".
Câștigătorii vor fi desemnați în zilele de: 19 octombrie, 26 octombrie, 2 noiembrie, 9 noiembrie.

Despre "Traficantul de arme".. .

Hugh Laurie spune povestea lui Thomas Lang, căruia, în momentul când este abordat pentru a i se cere să ucidă un industriaș american, nu-i trebuie mult timp pentru a lua o decizie. El refuză fără ocolișuri oferta generoasă a clientului misterios și preferă să-și avertizeze victima – o faptă bună ce nu va rămâne nepedepsită.
Hotărât să facă dreptate, Lang ajunge în casa industriașului, unde face cunoștință cu fiica acestuia – o tânără care îl va bănui de complicitate la presupusa ucidere a tatăului său și care va ajunge, în cele din urmă, să nutrească oareșice sentimente față de fostul militar. Sentimente ce nu vor rămâne neîmpărtășite, cu siguranță.
Nu trece mult timp și Lang ajunge să-și măsoare inteligența cu cea a miliardarilor diabolici și să-și pună viața (și alte lucruri) în mâinile unui întreg arsenal de femei fatale, în vreme ce încearcă să-și salveze alesa inimii… și, în plus, să prevină o baie de sânge la nivel internațional.

ARTICOLE SIMILARE

Concurs Dove și Tabu: Proba Alexandrei

realitatea

Å¢inută de club, Roxana D.!

realitatea

Castiga gama completa Klorane Cure de Force!

Jurnal de călătorie, Livia: Tenerife!

realitatea

Å¢inută de club, Constanta!

realitatea

Două surori gemene au câştigat concursul Miss Liban

Scrie un comentariu