Tabu
Image default
Concurs

CONCURS: Câștigă un bronz sănătos- ÎNCHEIAT

Spune adio ședințelor de solar care nu fac altceva decât să-ți îmbătrânească pielea și urează bun venit bronzului organic, care te hidratează, te întinerește și îți conferă un look de invidiat.

Dacă te-am ten-tat, atunci află cum poți câștiga timp de patru săptămâni câte o ședință de bronzare la salonul Tan-Tation. Concursul se va desfășura în perioada 17 iunie -22 iulie, iar topic-urile vor fi diferite în fiecare săptămână.

Pentru prima etapă, 17 iunie -24 iunie, te invităm să postezi un comentariu în cadrul acestui articol și să ne spui care sunt motivele pentru care te-ar bucura să câștigi o ședință de bronzare. Câștigătorul va fi anunțat pe data de 25 iunie, în cadrul aceluiași articol.
Câștigător prima etapă: maria0608

Pentru cea de-a doua etapă, 28 iunie -5 iulie, te invităm să postezi un comentari în cadrul acestui articol și să ne spui de ce alegi bronzul organic în defavoarea celui la solar. Câștigătorul va fi anunțat pe data de 6 iulie, în cadrul aceluiași articol.
Câștigător etapa a doua: floricfs

Pentru cea de-a treia etapă, 6 iulie -13 iulie, te rugăm să postezi un comentariu în cadrul acestui articol și să ne spui trei avantaje ale bronzului organic.  Câștigătorul va fi anunțat în cadrul aceluiași articol pe data de 14 iulie.
Câștigator etapa a treia: anamaria15

Pentru cea de-a patra etapă, 15 iulie – 22 iulie, te rugăm să postezi un comentariu în cadrul acestui articol și să ne spui care crezi tu că sunt motivele pentru care ne place să ne bronzăm (în general). Câștigătorul va fi anunțat pe data de 23 iulie.
Castigator etapa a patra: Bella89

Despre salonul Tan-Tation….

Tan-tation a adus in România un concept ce revoluționează tratamentul de îngrijire a pielii. Direct din Beverly Hills California, au venit cele mai noi sisteme pe baza de tratament HVLP (volum mare presiune joasa), combinate cu arta tehnologiei computerizate, care ofera tratamente extrem de personalizate de ingrijire a pielii si bronzare fara expunere la raze ultraviolet.

Care sunt avantajele?
1. Procedeul de bronzare este "spray & go": nu necesita timp de uscare sau asimilare a lotiunii de bronzat
2. Culoarea se aplica uniform si dispare uniform – fara zone de diferenta de culoare
3. aplicarea bronzului. Lotiunea de bronzat nu este lipicioasa pentru ca nu foloseste ingrediente pe baza de trestie de zahar, nu exista senzatia incomoda a hainelor care se lipesc pe piele, chiar la putin timp dupa aplicarea bronzului.
Odata intrata in atmosfera Tan-tation, lasa-te pe mana specialistelor in bronzare, care abia asteapta sa te rasfete cu diverse tratamente pentru piele.

La Tan-tation sedinta de bronzare se desfasoara in 3 pasi:
1. un peeling pe baza de enzime
2. hidratare a pielii
3. aplicarea bronzului.

De asemenea poti alege nuanta si intensitatea dorita, poti determina durata programului sau chiar poti alege solutia de bronzare preferata (cu sau fara autobronzant). Pe langa un bronz perfect poti opta pentru un tratament complet antiaging sau tratament de stralucire care iti va lasa pielea ca dupa o vacanta exotica.

Bronz la domiciliu
Tan-tation iti poate aduce luxul bronzatului la domiciliu. Cu conditia sa te programezi din timp (inainte cu minim 2 zile la telefon sau pe www.Tan-tation.ro ) si poti fi rasfatata de toate aceste servicii chiar la tine acasa.

Dar surprizele nu se opresc aici
:
la Tan-tation moda si bronzatul sunt strans legate intre ele. Inainte sau dupa o sedinta de bronzare se pot admira si cumpara colectiile tan-tation. In cadrul salonului exista un boutique cu haine si accesorii de lux care sunt expuse intr-un cadru tipic de boutique frantuzesc: mobilier stilat, candelabre luxoase, atmosfera perfecta pentru shopping relaxat. Colectiile de haine expuse aduc un aer proaspat, se adreseaza celor care doresc sa arate bine cu un look unic

ARTICOLE SIMILARE

Tabu caută: Votează echipa Rox!

realitatea

Å¢inută de cocktail, Deea!

realitatea

Tabu te trimite la spectacol

Clujencele – sprintene pe tocuri de 12 cm

realitatea

CONCURS: De ce iubim bărbații- INCHEIAT

realitatea

Castiga un set de produse profesionale de ingrijire a tenului

40 comentarii

Scrie un comentariu