Home > concurs > CONCURS: Evadarea ta la Spa…INCHEIAT

CONCURS: Evadarea ta la Spa…INCHEIAT

Postează un comentariu în cadrul acestui articol legat de tema fiecărei săptămâni de concurs  în perioada 10 februarie – 15 martie și poți câștiga produse din gama Spa Wisdom oferite de Body Shop.

Săptămâna 1

Perioada de desfășurare: 10 februarie – 17 februarie
Tema: Postează un comnetariu în perioada precizată și spune-ne care a fost sursa de inspirație a produselor din gama Spa Wisdom Africa.
Premiul:
o cremă de baie Spa Wisdon Africa
Castigator saptamana I: pupisori

Săptămâna 2
Perioada de desfășurare: 18 februarie – 27 februarie
Tema:
Postează un comentariu în perioada precizată și spune-ne ce ingrediente folosește loțiunea de corp Polynesia Lotus & Frangipani Flower Body Puree pentru a hidrata si parfuma pielea corpului.
Premiul: Spa Wisdom™ Polynesia Lotus & Frangipani Flower Body Puree
Castigator saptamana II: ValentinaT50

Săptămâna 3
Perioada de desfășurare: 2 martie9 martie
Tema:
Postează un comentariu în perioada precizată și spune-ne ce extracte foloseste formula hidratanta cu aloe vera a spray-ului pentru corp Spa Spa Wisdom™ Morocco Orange Blossom Finishing Mist.
Premiul: Spa Spa Wisdom™ Morocco Orange Blossom Finishing Mist
Castigator saptamana III: divokej

Săptămâna 4
Perioada de desfășurare: 11 martie17 martie
Tema:
Postează un comentariu în perioada precizată și spune-ne care sunt ingredientele din compozitia Wisdom™ Japan Adzuki Bean & Rice Washing Grains care ajuta la hidratare si exfoliere.
Premiul: Wisdom™ Japan Adzuki Bean & Rice Washing Grains
Castigator saptamana IV: atiana


Câștigătorul cele de-a patra săptămâni va fi ales prin tragere la sorți și va fi desemnat pe data de 18 martie.

Citește regulamentul oficial de participare!

Premiu saptamana 4: Wisdom™ Japan Adzuki Bean & Rice Washing Grains

Exfoliant uscat pentru fata si corp ce indeparteaza delicat celulele moarte in timp ce curata datorita spumei bogate. Hidrateaza cu ajutorul uleiului de orez si exfoliaza datorita granulelor de fasole japoneza adzuki si a orezului pisat.

Premiu saptamana 3:
Spa Spa Wisdom™ Morocco Orange Blossom Finishing Mist

Spray pentru corp, ce hidrateaza, parfumeaza si improspateaza. Formula inspirata din ritualurile de infrumusetare marocane. Toate tipurile de piele. Formula hidratanta cu aloe vera obtinuta prin programul nostru Community Fair Trade din Guatemala, extract din flori de portocal dulce si ulei de argan

Premiu saptamana 2: Spa Wisdom™ Polynesia Lotus & Frangipani Flower Body Puree

Lotiune usoara pentru corp cu absorbtie rapida in piele, inspirata din ritualurile de infrumusetare din Polinezia. Tratamente Spa in baia dvs! Aceasta lotiune hidrateaza si parfumeaza pielea corpului cu parfumul florilor exotice de lotus si frangipani. Contine ulei organic virgin din nuca de cocos obtinut prin programul nostru Community Fair Trade din Samoa, miere organica aprovizionata prin programul Community Fair Trade din Africa, extract de frangipani si extract de lotus.

Premiu saptamana 1: Spa Wisdom Africa Ximenia & Marula Oil Shower Cream

Crema de baie, usor exfolianta, pentru curatarea pielii atat in timpul baii cat si a dusului. Formula fara sapun si cu ingrediente hidratante, curata delicat pielea fara a o usca, lasand-o catifelata si usor exfoliata. Formula intens hidratanta cu ingrediente africane: uleiul din nuca de marula, obtinut prin programul nostru Community Fair Trade din Namibia, ulei din seminte de ximenia,un arbore nativ din Africa, particule exfoliante de fasole adzuki si granule exfoliante din coaja nucii de shea.

Articole asemanatoare
Câştigă unul dintre cele 2 seturi Klorane!
Castiga una dintre cele 5 carti: Ultima cursa spre Woodstock de Colin Dexter!
La 9 ani, Quvenzhané Wallis este cea mai tânără actriţă nominalizată vreodată la Oscar
Trimite codul castigator la 1283

199 Responses

 1. michelline

  Toata gama Spa Wisdom⢠Africa ( Ximenia & Salt Scrub, Shea Butter & Sesame Oil Body Balm, Honey & Beeswax Hand and Foot Butter ) a fost inspirata din ritualurile de infrumusetare africane.
  Ingredinte precum uleiul din nuca de marula, ulei din seminte de ximenia, unt de shea si cacao, miere, fac adevarate minuni si dau rezultate maxine intr-un timp foarte scurt.

 2. luliajulie

  Toate produsele gamei, au fost inspirate din ritualurile de infrumusetare africane. Folosind produsele din aceeasi gama, sub forma unui regim zilnic de ingrijire, veti obtine rezultate maxime intr-un timp scurt.

 3. simona75

  Toate produsele gamei, au fost inspirate din ritualurile de infrumusetare africane. Folosind produsele din aceeasi gama, sub forma unui regim zilnic de ingrijire, se vor obtine rezultate maxime intr-un timp scurt.

 4. georgialina

  Toate produsele gamei, au fost inspirate din ritualurile de infrumusetare africane. Folosind produsele din aceeasi gama, sub forma unui regim zilnic de ingrijire, se pot obtine rezultate maxime intr-un timp scurt. Produsele au formula intens hidratanta cu ingrediente africane: uleiul din nuca de marula, obtinut prin programul nostru Community Fair Trade din Namibia, ulei din seminte de ximenia,un arbore nativ din Africa, particule exfoliante de fasole adzuki si granule exfoliante din coaja nucii de shea, prin programul Community Fair Trade din Ghana, ulei de susan obtinut prin acelasi program din Nicaragua si ceara de albine organica din Africa pentru un complex perfect de ingrijire, unt hranitor cu ceara organica de albine, unt de shea si miere organica aprovizionate prin programul Community Fair Trade, untul de shea, a ceara de albine si a uleiul din seminte de Ximenia.

 5. tisha934

  Toata gama Spa Wisdom⢠Africa ( Ximenia & Salt Scrub, Shea Butter & Sesame Oil Body Balm, Honey & Beeswax Hand and Foot Butter ) a fost inspirata din ritualurile de infrumusetare africane.
  Ingredinte precum uleiul din nuca de marula, ulei din seminte de ximenia, unt de shea si cacao, miere, fac adevarate minuni si dau rezultate maxine intr-un timp foarte scurt.

 6. OanaC

  Gama Spa Wisdom Africa a fost inspirata din ritualurile africane, pentru o piele catifelata si subtil parfumata, produsele din aceasta gama folosind ingrediente ca unt hranitor cu ceara organica de albine, unt de shea si miere organica.

 7. ratiumaria

  care a fost sursa de inspirație a produselor din gama Spa Wisdom Africa.

  Raspuns: ritualurile de infrumusetare africane

 8. alix4

  Sursa de inspiratie a produselor din gama Spa Wisdom Africa a fost reprezentata de ritualurile de infrumusetare africane.

 9. avenerra

  Sursa de inspirație a produselor din gama Spa Wisdom⢠Africa a fost uleiul din semintele arborelui Ximenia, care este originar din Africa si uleiul de nuca de Marula obtinut prin programul Community Fair Trade din Namibia, in plus mai contine si fine particule exfoliante de fasole adzuki africana si granule exfoliante din coaja nucii de shea.
  Asadar, numai ingrediente naturale africane……toata intelepciunea Africii, concentrata intr-un gel de dus pentru corp…de la The Body Shop.

  Multumiri pentru premiu si pentru posibilitatea de a ne rasfata cu un astfel de produs de calitate, atat intregii echipe Tabu, cat si prestigioasei The Body Shop !!!

 10. avenerra

  Toate produsele gamei Spa Wisdom Africa au fost inspirate din ritualurile de infrumusetare africane.

  Formula acestui gel de dus este foarte intens hidratanta si hranitoare pt. piele,un adevarat rasfat pentru piele si simturi…
  Contine ingrediente de origine africana: uleiul din nuca de marula, obtinut prin programul Community Fair Trade din Namibia, ulei din seminte de ximenia ,un arbore nativ din Africa, particule exfoliante de fasole adzuki si granule exfoliante din coaja nucii de shea.
  Multumiri Echipei Tabu si prestigioasei The Body Shop, pentru ca ne dati sansa la un rasfat regal…si binemeritat…., un cadou atat de frumos si valoros.

 11. luminita11

  Uleiul din nuca de marula,ulei din seminte de ximenia,un arbore nativ din Africa, particule exfoliante de fasole adzuki si granule exfoliante din coaja nucii de shea.Toate acestea au in vedere ritualurile de frumusete africane obtinut prin programul Community Fair Trade din Namibia.

 12. oanar02

  Produsele gamei au fost inspirate din ritualurile de infrumusetare africane. Folosind produsele din aceeasi gama, sub forma unui regim zilnic de ingrijire, veti obtine rezultate maxime in timp scurt.

 13. micki23

  Toata gama Spa Wisdom⢠Africa ( Ximenia & Salt Scrub, Shea Butter & Sesame Oil Body Balm, Honey & Beeswax Hand and Foot Butter ) a fost inspirata din ritualurile de infrumusetare africane.

  Ingredinte precum uleiul din nuca de marula, ulei din seminte de ximenia, unt de shea si cacao, miere, fac adevarate minuni si dau rezultate maxine intr-un timp foarte scurt.

 14. verushka

  Sursa de inspiratie a fost de la un centru Spa Serengeti din Africa, unde ingredinte precum uleiul din nuca de marula, ulei din seminte de ximenia, unt de shea si cacao, miere, fac adevarate minuni si dau rezultate maxine intr-un timp foarte scurt.

 15. aNoMaR13

  Sursa de inspiratie este constituita din ingredientele traditionale ale bogatului sol din Africa si metodele de infrumusetare specifice acestei culturi

 16. lupascudaniela

  Sursa de inspirație a produselor din gama Spa Wisdom Africa (An African spa retreat from Serengeti to your shower) sunt ritualurile de infrumusetare africane. Folosind produsele din aceasta gama, sub forma unui regim zilnic de ingrijire, vom obtine rezultate maxime intr-un timp scurt.
  Gama Spa Wisdom Africa este compusa din:
  – Spa Wisdom⢠Africa Ximenia & Marula Oil Shower Cream:o crema de baie usor exfolianta, pentru curatarea pielii atat in timpul baii cat si a dusului;formula fara sapun si cu ingrediente hidratante, curata delicat pielea fara a o usca, lasand-o catifelata si usor exfoliata. Formula intens hidratanta cu ingrediente africane: uleiul din nuca de marula, obtinut prin programul nostru Community Fair Trade din Namibia, ulei din seminte de ximenia,un arbore nativ din Africa, particule exfoliante de fasole adzuki si granule exfoliante din coaja nucii de shea. (http://www.thebodyshop.ro/produse/spa-wisdom/spa-wisdom-africa-spa/spa-wisdom-africa-ximenia-and-marula-oil-shower-cream.htm)’
  – Spa Wisdom⢠Africa Ximenia & Salt Scrub este un exfoliant luxos ce curata, indeparteaza celulele moarte si revitalizeaza pielea. Hidrateaza intens datorita untului de shea, a cerii de albine si a uleiului din seminte de Ximenia.Pentru o exfoliere accentuata folosim impreuna cu manusile noastre exfoliante. (http://www.thebodyshop.ro/produse/spa-wisdom/spa-wisdom-africa-spa/exfoliant-pentru-corp2.htm);
  – Spa Wisdom⢠Africa Shea Butter & Sesame Oil Body Balm este o crema intens hidratanta pentru corp inspirata din ritualurile africane, pentru o piele catifelata si subtil parfumata. Contine unt de shea si cacao obtinute prin programul Community Fair Trade din Ghana, ulei de susan obtinut prin acelasi program din Nicaragua si ceara de albine organica din Africa pentru un complex perfect de ingrijire. (http://www.thebodyshop.ro/produse/spa-wisdom/spa-wisdom-africa-spa/crema-hidratanta-pentru-corp.htm);
  – Spa Wisdom⢠Africa Honey & Beeswax Hand and Foot Butter este unt intens hranitor pentru ingrijirea mainilor si picioarelor ce confera o hidratare intensa si catifelare pielii. Hidratare intensa cu acest unt hranitor cu ceara organica de albine, unt de shea si miere organica aprovizionate prin programul Community Fair Trade. (http://www.thebodyshop.ro/produse/spa-wisdom/spa-wisdom-africa-spa/crema-hidratanta-pentru-maini-si-picioare.htm).

 17. alidanbebe

  Toata gama Spa Wisdom Africa oferita de Body Shopa a fost inspirata din ritualurile de infrumusetare africane.Formula intens hidratanta cu ingrediente africane: uleiul din nuca de marula, ulei din seminte de ximenia,un arbore nativ din Africa, particule exfoliante de fasole adzuki si granule exfoliante din coaja nucii de shea.

 18. avenerra

  Ritualurile africane au fost sursa de inspiratie pentru produsele din gama Spa Wisdom Africa .
  Toata- intelepciunea- Africii concentrata in plantele cu virtuti imense terapeutice din compozitia cremei de dus de la The Body Shop ,-Spa Wisdom Africa Ximenia & Marula Oil Shower Cream -.
  Formula sa este intens hidratanta cu ingrediente africane: uleiul din nuca de marula, obtinut prin programul nostru Community Fair Trade din Namibia, ulei din seminte de ximenia,un arbore nativ din Africa, particule exfoliante de fasole adzuki si granule exfoliante din coaja nucii de shea.
  Multumiri echipei Tabu si The Body Shop , premiul este un edevarat rasfat!!!.

 19. sorystyle

  Toata gama Spa Wisdom Africa este inspirata din ritualurile de ingrijire si infrumusetare africane.
  Formula intens hidratanta contine ingrediente africane: uleiul din nuca de marula, ulei din seminte de ximenia,un arbore nativ din Africa, particule exfoliante de fasole adzuki si granule exfoliante din coaja nucii de shea. Folosind produsele din aceasta gama, sub forma unui regim zilnic de ingrijire, se obtin rezultate maxime intr-un timp foarte scurt.

 20. ramonapitic

  Toate produsele gamei, au fost inspirate din ritualurile de infrumusetare africane dar si de la centrul spa Serengeti.

 21. euclau

  Toate produsele gamei, au fost inspirate din ritualurile de infrumusetare africane. Folosind produsele din aceeasi gama, sub forma unui regim zilnic de ingrijire, veti obtine rezultate maxime intr-un timp scurt.

 22. ciucanramona

  minunatiile africi si ritualele ei au inspirat renumita firma SEREGENTI,pt a ne bucura cu intreaga gama SPA WISDON si cu minunatele incrediente pe care le contine de ex:uleiul din nuca de marula,uleiul de ximenia,untul de shea si cacao,mierea aviind atiitea proprietati fac minuni intr-un timp foarte scurt

 23. luciananadina

  Toata gama Spa Wisdom⢠Africa ( Ximenia & Salt Scrub, Shea Butter & Sesame Oil Body Balm, Honey & Beeswax Hand and Foot Butter ) a fost inspirata din ritualurile de infrumusetare africane.
  Ingredinte precum uleiul din nuca de marula, ulei din seminte de ximenia, unt de shea si cacao, miere, fac adevarate minuni si dau rezultate maxine intr-un timp foarte scurt.

 24. luciananadina

  Toate produsele gamei, au fost inspirate din ritualurile de infrumusetare africane. Folosind produsele din aceeasi gama, sub forma unui regim zilnic de ingrijire, veti obtine rezultate maxime intr-un timp scurt.

 25. vulpi

  Toate produsele gamei, au fost inspirate din ritualurile de infrumusetare africane. Folosind produsele din aceeasi gama, sub forma unui regim zilnic de ingrijire, se vor obtine rezultate maxime intr-un timp scurt. c

 26. grizz

  Toata gama Spa Wisdom⢠Africa ( Ximenia & Salt Scrub, Shea Butter & Sesame Oil Body Balm, Honey & Beeswax Hand and Foot Butter ) a fost inspirata din ritualurile de infrumusetare africane.
  Ingredinte precum uleiul din nuca de marula, ulei din seminte de ximenia, unt de shea si cacao, miere, fac adevarate minuni si dau rezultate maxine intr-un timp foarte scurt.

 27. primavarica

  Toate produsele gamei, au fost inspirate din ritualurile de infrumusetare africane. Folosind produsele din aceeasi gama, sub forma unui regim zilnic de ingrijire, veti obtine rezultate maxime intr-un timp scurt.

 28. jasmine

  Produsele din gama Spa Wisdom Africa au fost inspirate din ritualurile de frumusete africane.Uleiul din nuca de marula,ulei din seminte de ximenia,fasole adzuki,particule exfoliante din coaja nucii de shea, untul de shea, ceara de albine precum si alte ingrediente africane miraculoase au ajutat la crearea unor produs extrem de hranitoare pentru trupul nostru.

 29. georgeta10

  Produsele din gama Spa Wisdom Africa au fost inspirate din ritualurile de frumusete africane.Uleiul din nuca de marula,ulei din seminte de ximenia,fasole adzuki,particule exfoliante din coaja nucii de shea, untul de shea, ceara de albine precum si alte ingrediente africane miraculoase au ajutat la crearea unor produs extrem de hranitoare pentru trupul nostru.

 30. doria10

  Sursa de inspirație a produselor din gama Spa Wisdom Africa (An African spa retreat from Serengeti to your shower) sunt ritualurile de infrumusetare africane.

 31. sandugeam

  Toate produsele gamei, au fost inspirate din ritualurile de infrumusetare africane. Folosind produsele din aceeasi gama, sub forma unui regim zilnic de ingrijire, veti obtine rezultate maxime intr-un timp scurt.

 32. pestryta

  Toate produsele gamei, au fost inspirate din ritualurile de infrumusetare africane. Folosind produsele din aceeasi gama, sub forma unui regim zilnic de ingrijire, veti obtine rezultate maxime intr-un timp scurt.

 33. kodec

  Toate produsele gamei, au fost inspirate din ritualurile de infrumusetare africane. Folosind produsele din aceeasi gama, sub forma unui regim zilnic de ingrijire se obtine maximul de hidratare ; absolutey lovely

 34. Adelinakud

  Toate produsele gamei Spa Wisdom Africa, au fost inspirate din ritualurile de infrumusetare africane. Toate acestea impreuna cu indregientele alese(uleiul din nuca de marula,, ulei din seminte de ximenia, particule exfoliante de fasole adzuki si granule exfoliante din coaja nucii de shea) fac parte dintr-un regim de ingrijire complet cu rezultate vizibile.

 35. Adelinakud

  Toate produsele gamei, au fost inspirate din ritualurile de infrumusetare africane. Toate acestea in combinatie cu ingredientele folosite (uleiul din nuca de marula,ulei din seminte de ximenia, particule exfoliante de fasole adzuki si granule exfoliante din coaja nucii de shea) fac parte din regimul de ingrijire zilnica avand rezultate vizibile.

 36. Gabyten

  Toata gama Spa Wisdom⢠Africa ( Ximenia & Salt Scrub, Shea Butter & Sesame Oil Body Balm, Honey & Beeswax Hand and Foot Butter ) a fost inspirata din ritualurile de infrumusetare africane.
  Ingredinte precum uleiul din nuca de marula, ulei din seminte de ximenia, unt de shea si cacao, miere, fac adevarate minuni si dau rezultate maxine intr-un timp foarte scurt.

 37. vulpi

  Aceasta lotiune hidrateaza si parfumeaza pielea corpului cu parfumul florilor exotice de lotus si frangipani. Contine ulei organic virgin din nuca de cocos obtinut prin programul nostru Community Fair Trade din Samoa, miere organica aprovizionata prin programul Community Fair Trade din Africa, extract de frangipani si extract de lotus.

 38. ValentinaT50

  Lotiunea de corp Polynesia Lotus & Frangipani Flower Body Puree contine:
  – ulei organic virgin din nuca de cocos din Samoa
  – miere organica aprovizionata din Africa,
  -extract de frangipani
  -extract de lotus.

 39. georgeta10

  Lotiunea de corp Polynesia Lotus & Frangipani Flower Body Puree contine:
  – ulei organic virgin din nuca de cocos din Samoa
  – miere organica aprovizionata din Africa,
  -extract de frangipani
  -extract de lotus.

 40. printzesa28

  Ingredientele folosite de loțiunea de corp Polynesia Lotus & Frangipani Flower Body Puree pentru a hidrata si parfuma pielea corpului sunt extractul de frangipani, extractul de lotus, uleiul organic virgin din nuca de cocos din Samoa si miere organica din Africa.

 41. georgialina

  Spa Wisdom⢠Polynesia Lotus & Frangipani Flower Body Puree contine ulei organic virgin din nuca de cocos obtinut prin programul Community Fair Trade din Samoa, miere organica aprovizionata prin programul Community Fair Trade din Africa, extract de frangipani si extract de lotus.

 42. slly

  Contine ulei organic virgin din nuca de cocos obtinut prin programul nostru Community Fair Trade din Samoa, miere organica aprovizionata prin programul Community Fair Trade din Africa, extract de frangipani si extract de lotus.

 43. grizz

  Aceasta lotiune hidrateaza si parfumeaza pielea corpului cu parfumul florilor exotice de lotus si frangipani. Contine ulei organic virgin din nuca de cocos obtinut prin programul nostru Community Fair Trade din Samoa, miere organica aprovizionata prin programul Community Fair Trade din Africa, extract de frangipani si extract de lotus.

 44. eusitata

  Loțiunea de corp Polynesia Lotus & Frangipani Flower Body Puree contine :
  – ulei organic virgin din nuca de cocos obtinut prin programul nostru Community Fair Trade din Samoa;
  – miere organica aprovizionata prin programul Community Fair Trade din Africa;
  – extract de frangipani;
  – extract de lotus.

 45. ratiumaria

  Spa Wisdom⢠Polynesia Lotus & Frangipani Flower Body Puree contine ulei organic virgin din nuca de cocos obtinut prin programul Community Fair Trade din Samoa, miere organica aprovizionata prin programul Community Fair Trade din Africa, extract de frangipani si extract de lotus.

 46. alix4

  Hidratarea si parfumarea pielii corpului sunt datorate unor ingrediente deosebite din lotiunea Spa Wisdom Polynesia Lotus & Frangipani Flower Body Puree precum uleiul organic virgin de nuca de cocos, miere organica, extract de frangipani si extract de lotus.

 47. jasmine

  Loțiunea de corp Polynesia Lotus & Frangipani Flower Body Puree are ca ingrediente de baza floarea de lotus si frangipani.De asemenea contine ulei organic virgin din nuca de cocos si miere organica.

 48. rodyrozy

  Lotiunea de corp Polynesia Lotus & Frangipani Flower Body Puree contine:
  – ulei organic virgin din nuca de cocos din Samoa
  – miere organica aprovizionata din Africa,
  -extract de frangipani
  -extract de lotus.

 49. marimino

  Loțiunea de corp Polynesia Lotus & Frangipani Flower Body Puree contine :
  – ulei organic virgin din nuca de cocos obtinut prin programul nostru Community Fair Trade din Samoa;
  – miere organica aprovizionata prin programul Community Fair Trade din Africa;
  – extract de frangipani;
  – extract de lotus.

 50. pestryta

  Loțiunea de corp Polynesia Lotus & Frangipani Flower Body Puree contine :
  – ulei organic virgin din nuca de cocos obtinut prin programul nostru Community Fair Trade din Samoa;
  – miere organica aprovizionata prin programul Community Fair Trade din Africa;
  – extract de frangipani;
  – extract de lotus.

 51. cunely

  Ingredientele folosite in loțiunea de corp Polynesia Lotus & Frangipani Flower Body Pure: ulei organic virgin din nuca de cocos obtinut prin programul Community Fair Trade din Samoa, miere organica aprovizionata prin programul Community Fair Trade din Africa, extract de frangipani si extract de lotus. 🙂

 52. cunely

  Ulei organic virgin din nuca de cocos obtinut prin programul Community Fair Trade din Samoa, miere organica aprovizionata prin programul Community Fair Trade din Africa, extract de frangipani si extract de lotus.

 53. corioltean

  Ingredientele de baza ale lotiunii Spa Wisdom Polynesia Lotus & Frangipani Flower Body Puree sunt uleiul organic virgin din nuca de cocos, mierea organica, extractul de frangipani si extractul de lotus.

 54. irinao

  Lotiunea de corp Polynesia Lotus & Frangipani Flower Body Puree contine:
  – ulei organic virgin din nuca de cocos din Samoa
  – miere organica aprovizionata din Africa,
  – extract de frangipani
  – extract de lotus

 55. elena89

  Loțiunea de corp Polynesia Lotus & Frangipani Flower Body Puree foloseste pentru a hidrata si parfuma pielea corpului ulei organic virgin din nuca de cocos obtinut prin programul nostru Community Fair Trade din Samoa, miere organica aprovizionata prin programul Community Fair Trade din Africa, extract de frangipani si extract de lotus.

 56. elena89

  Lotiunea de corp Polynesia Lotus & Frangipani Flower Body Puree contine:ulei organic virgin din nuca de cocos din Samoa, miere organica aprovizionata prin programul Community Fair Trade din Africa ,extract de frangipani si extract de lotus

 57. doria10

  Loțiunea de corp Polynesia Lotus & Frangipani Flower Body Puree hidrateaza si parfumeaza pielea corpului cu parfumul florilor exotice de lotus si frangipani. Contine ulei organic virgin din nuca de cocos, miere organica, extract de frangipani si extract de lotus.

 58. andradarling

  Loțiunea de corp Polynesia Lotus & Frangipani Flower Body Puree hidrateaza si parfumeaza pielea corpului cu parfumul florilor exotice de lotus si frangipani, contine ulei organic virgin din nuca de cocos, miere organica, extract de frangipani si extract de lotus.

 59. sandugeam

  Spa Wisdom⢠Polynesia Lotus & Frangipani Flower Body Puree contine ulei organic virgin din nuca de cocos obtinut prin programul Community Fair Trade din Samoa, miere organica aprovizionata prin programul Community Fair Trade din Africa, extract de frangipani si extract de lotus.

 60. luci10

  Loțiunea de corp Polynesia Lotus & Frangipani Flower Body Puree hidrateaza si parfumeaza pielea corpului cu parfumul florilor exotice de lotus si frangipani. Contine ulei organic virgin din nuca de cocos obtinut prin programul nostru Community Fair Trade din Samoa, miere organica aprovizionata prin programul Community Fair Trade din Africa, extract de frangipani si extract de lotus.

 61. crespo

  Loțiunea de corp Polynesia Lotus & Frangipani Flower Body Puree hidrateaza si parfumeaza pielea corpului cu parfumul florilor exotice de lotus si frangipani. Contine ulei organic virgin din nuca de cocos obtinut prin programul nostru Community Fair Trade din Samoa, miere organica aprovizionata prin programul Community Fair Trade din Africa, extract de frangipani si extract de lotus.

 62. ncilie

  Loțiunea de corp Polynesia Lotus & Frangipani Flower Body Puree hidrateaza si parfumeaza pielea corpului cu parfumul florilor exotice de lotus si frangipani, contine ulei organic virgin din nuca de cocos, miere organica, extract de frangipani si extract de lotus.

 63. asias

  Loțiunea de corp Polynesia Lotus & Frangipani Flower Body Puree contine ingredientele: ulei organic virgin din nuca de cocos obtinut prin programul Community Fair Trade din Samoa, miere organica aprovizionata prin programul Community Fair Trade din Africa, extract de frangipani si extract de lotus.

 64. camelian

  ulei organic virgin din nuca de cocos obtinut prin programul nostru Community Fair Trade din Samoa, miere organica aprovizionata prin programul Community Fair Trade din Africa, extract de frangipani si extract de lotus

 65. sunshineaura

  Spa Wisdom⢠Polynesia Lotus & Frangipani Flower Body Puree hidrateaza si parfumeaza pielea corpului cu parfumul florilor exotice de lotus si frangipani. Contine ulei organic virgin din nuca de cocos obtinut prin programul nostru Community Fair Trade din Samoa, miere organica aprovizionata prin programul Community Fair Trade din Africa, extract de frangipani si extract de lotus.

 66. primavarica

  Loțiunea de corp Polynesia Lotus & Frangipani Flower Body Puree foloseste pentru a hidrata si parfuma pielea corpului ulei organic virgin din nuca de cocos obtinut prin programul nostru Community Fair Trade din Samoa, miere organica aprovizionata prin programul Community Fair Trade din Africa, extract de frangipani si extract de lotus.

 67. asined22

  Contine ulei organic virgin din nuca de cocos obtinut prin programul nostru Community Fair Trade din Samoa, miere organica aprovizionata prin programul Community Fair Trade din Africa, extract de frangipani si extract de lotus.Hidrateaza si parfumeaza pielea corpului cu parfumul florilor exotice de lotus si frangipani.

 68. alidanbebe

  Loțiunea de corp Polynesia Lotus & Frangipani Flower Body Puree contine ingredientele: ulei organic virgin din nuca de cocos obtinut prin programul Community Fair Trade din Samoa, miere organica aprovizionata prin programul Community Fair Trade din Africa, extract de frangipani si extract de lotus.

 69. NotLolita

  Polynesia Lotus & Frangipani Flower Body Puree
  Ingrediente: ulei organic virgin din nuca de cocos obtinut prin programul nostru Community Fair Trade din Samoa, miere organica aprovizionata prin programul Community Fair Trade din Africa, extract de frangipani si extract de lotus

 70. MihaT

  Aceasta lotiune hidrateaza si parfumeaza pielea corpului cu parfumul florilor exotice de lotus si frangipani. Contine si miere dintr-o sursa organica, ajutand la hidratarea pielii, ulei de fruct de maces (rosehip oil) care ajuta la hidratarea pielii, contine ulei organic virgin din nuca de cocos obtinut prin programul Community Fair Trade din Samoa care hidrateaza si face pielea matasoasa.

 71. Suzanne

  Pentru a pentru a hidrata si parfuma pielea corpului, loțiunea de corp Polynesia Lotus & Frangipani Flower Body Puree foloseste parfumul florilor exotice de lotus si frangipani, miere dintr-o sursa organica, ulei de fruct de maces, ajutand la hidratarea pielii, alaturi de uleiul organic virgin din nuca de cocos obtinut prin programul Community Fair Trade din Samoa.

 72. cristinacm

  Ingredinte precum uleiul din nuca de marula, ulei din seminte de ximenia, unt de shea si cacao, miere, fac adevarate minuni si dau rezultate maxine intr-un timp foarte scurt

 73. oanajindiceanu

  Loțiunea de corp Polynesia Lotus & Frangipani Flower Body Puree contine ulei organic virgin din nuca de cocos obtinut prin programul nostru Community Fair Trade din Samoa, miere organica aprovizionata prin programul Community Fair Trade din Africa, extract de frangipani si extract de lotus.

 74. marioara48

  Buna ziua!
  Loțiunea de corp Polynesia Lotus & Frangipani Flower Body Puree contine ulei organic virgin din nuca de cocos obtinut prin programul Community Fair Trade din Samoa, miere organica aprovizionata prin programul Community Fair Trade din Africa, extract de frangipani si extract de lotus.

 75. ValentinaT50

  Spray-ul pentru corp Spa Spa Wisdom⢠Morocco Orange Blossom Finishing Mist utilizeaza extract din flori de portocal dulce, ulei de argan,aloe vera.

 76. eusitata

  Spa Spa Wisdom⢠Morocco Orange Blossom Finishing Mist contine extract din flori de portocal dulce si ulei de argan

 77. OanaC

  Spa Spa Wisdom⢠Morocco Orange Blossom Finishing Mist foloseste extract din flori de portocal dulce si ulei de argan pentru a hidrata, parfuma si improspata.

 78. alidanbebe

  Spa Spa Wisdom⢠Morocco Orange Blossom Finishing Mist contine extract din flori de portocal dulce si ulei de argan

 79. slly

  Formula hidratanta cu aloe vera obtinuta prin programul Community Fair Trade din Guatemala: extract din flori de portocal dulce si ulei de argan

 80. Lorelai

  La spray-ul pentru corp, ce hidrateaza, parfumeaza si improspateaza formula este inspirata din ritualurile de infrumusetare marocane, fiind pentur toate tipurile de piele. Formula hidratanta cu aloe vera obtinuta prin programul deCommunity Fair Trade din Guatemala, extract din flori de portocal dulce si ulei de argan

 81. ElyT

  Formula inspirata din ritualurile de infrumusetare marocane. Toate tipurile de piele. Formula hidratanta cu aloe vera obtinuta , extract din flori de portocal dulce si ulei de argan.

 82. vulpi

  Spa Spa Wisdom⢠Morocco Orange Blossom Finishing Mist contine extract din flori de portocal dulce si ulei de argan

 83. georgeta10

  Formula inspirata din ritualurile de infrumusetare marocane. Toate tipurile de piele. Formula hidratanta cu aloe vera obtinuta , extract din flori de portocal dulce si ulei de argan.

 84. primavarica

  Formula inspirata din ritualurile de infrumusetare marocane. Toate tipurile de piele. Formula hidratanta cu aloe vera obtinuta , extract din flori de portocal dulce si ulei de argan.

 85. sandugeam

  Spa Spa Wisdom⢠Morocco Orange Blossom Finishing Mist contine extract din flori de portocal dulce si ulei de argan

 86. ratiumaria

  Spa Spa Wisdom⢠Morocco Orange Blossom Finishing Mist contine extract din flori de portocal dulce si ulei de argan

 87. pestryta

  Formula inspirata din ritualurile de infrumusetare marocane. Toate tipurile de piele. Formula hidratanta cu aloe vera obtinuta , extract din flori de portocal dulce si ulei de argan.

 88. cristinacm

  spray pentru corp, ce hidrateaza, parfumeaza si improspateaza. Formula inspirata din ritualurile de infrumusetare marocane. Toate tipurile de piele. Formula hidratanta cu aloe vera obtinuta prin programul nostru Community Fair Trade din Guatemala, extract din flori de portocal dulce si ulei de argan

 89. baadgoood

  Formula hidratanta cu aloe vera obtinuta prin programul nostru Community Fair Trade din Guatemala, extract din flori de portocal dulce si ulei de argan

 90. gabymimi18

  Formula hidratanta cu aloe vera obtinuta prin programul nostru Community Fair Trade din Guatemala, extract din flori de portocal dulce si ulei de argan

 91. lautarescuadriana

  Formula hidratanta cu aloe vera obtinuta prin programul nostru Community Fair Trade din Guatemala, extract din flori de portocal dulce si ulei de argan

 92. lautarescudaniel

  Formula hidratanta cu aloe vera obtinuta prin programul nostru Community Fair Trade din Guatemala, extract din flori de portocal dulce si ulei de argan

 93. sukruf

  Formula hidratanta cu aloe vera obtinuta prin programul nostru Community Fair Trade din Guatemala, extract din flori de portocal dulce si ulei de argan

 94. udragu12

  Formula hidratanta cu aloe vera obtinuta prin programul nostru Community Fair Trade din Guatemala, extract din flori de portocal dulce si ulei de argan

 95. ungureanuioana47

  Formula hidratanta cu aloe vera obtinuta prin programul nostru Community Fair Trade din Guatemala, extract din flori de portocal dulce si ulei de argan

 96. irinao

  Formula hidratanta cu aloe vera a spray-ului pentru corp Spa Spa Wisdom⢠Morocco Orange Blossom Finishing Mist contine extract din flori de portocal dulce si ulei de argan.

 97. grizz

  Spa Spa Wisdom⢠Morocco Orange Blossom Finishing Mist contine extract din flori de portocal dulce si ulei de argan

 98. oana28

  Spa Spa Wisdom⢠Morocco Orange Blossom Finishing Mist este inspirata din ritualurile de infrumusetare marocane

 99. oana28

  Spa Spa Wisdom⢠Morocco Orange Blossom Finishing Mist are ca inspiratie ritualurile de infrumusetare marocane.

 100. adrianadinca

  Formula hidratanta cu aloe vera a spray-ului pentru corp Spa Spa Wisdom⢠Morocco Orange Blossom Finishing Mist foloseste extract din flori de portocal dulce si ulei de argan

 101. andradarling

  Formula hidratanta cu aloe vera a spray-ului pentru corp Spa Spa Wisdom⢠Morocco Orange Blossom Finishing Mist foloseste extracte din flori de portocal dulce si ulei de argan.

 102. Suzanne

  Spa Spa Wisdom⢠Morocco Orange Blossom Finishing Mist contine extract din flori de portocal dulce si ulei de argan.

 103. crespo

  Formula hidratanta cu aloe vera a spray-ului pentru corp Spa Spa Wisdom⢠Morocco Orange Blossom Finishing Mist foloseste extracte din flori de portocal dulce si ulei de argan.

 104. luminita11

  Formula hidratanta cu aloe vera a spray-ului pentru corp Spa Spa Wisdom⢠Morocco Orange Blossom Finishing Mist foloseste ca ingrediente extract din flori de portocal dulce si ulei de argan.Cred ca este superb.

 105. georgialina

  Spa Spa Wisdom⢠Morocco Orange Blossom Finishing Mist contine extract din flori de portocal dulce si ulei de argan

 106. oana28

  Wisdom⢠Japan Adzuki Bean & Rice Washing Grains are ca ingrediente granule de fasole japoneza adzuki si a orez pisat.

 107. atiana

  Ingrediente Wisdom⢠Japan Adzuki Bean & Rice Washing Grains
  Wisdom⢠Japan Adzuki Bean & Rice Washing Grains are ca ingrediente granule de fasole japoneza adzuki si orez pisat.

 108. chrisa

  Ingrediente Wisdom⢠Japan Adzuki Bean & Rice Washing Grains
  Wisdom⢠Japan Adzuki Bean & Rice Washing Grains are ca ingrediente granule de fasole japoneza adzuki si orez pisat.

 109. georgialina

  Hidrateaza cu ajutorul uleiului de orez si exfoliaza datorita granulelor de fasole japoneza adzuki si a orezului pisat.

 110. Suzanne

  Wisdom⢠Japan Adzuki Bean & Rice Washing Grains are ca ingrediente granule de fasole japoneza adzuki si a orez pisat.

 111. ratiumaria

  Ingrediente Wisdom⢠Japan Adzuki Bean & Rice Washing Grains
  Wisdom⢠Japan Adzuki Bean & Rice Washing Grains are ca ingrediente granule de fasole japoneza adzuki si orez pisat.

 112. mirelaserban

  Ingredientele produsului Wisdom⢠Japan Adzuki Bean & Rice Washing Grains: granule de fasole japoneza adzuki, orez pisat, ulei de susan, extract de fructe yuzu

 113. doria10

  Ingredientele din Wisdom⢠Japan Adzuki Bean & Rice Washing Grains sunt: granule de fasole japoneza adzuki si a orez pisat.

 114. christiana

  Wisdom⢠Japan Adzuki Bean & Rice Washing Grains contine ulei de susan care hidrateaza pielea si o face mai fina, fasole rosie adzuki si grau, care ajuta la curatarea pielii, prin indepartearea stratului de celule moarte. Pe langa acestea contine si extract de yuzu( un fruct japonez bogat in vitamina C) care hidrateaza pielea corpului.

 115. eusitata

  ingrediente :
  -ulei din tarate de orez
  -granule de fasole japoneza adzuki
  -ulei de susan
  -extract de fructe Yuzu

  pe produs ingredientele sunt :
  Sodium Chloride (Viscosity Modifier), Sodium Lauryl Sulfoacetate (Surfactant), Phaseolus Angularis Seed Powder (Viscosity Increasing Agent), Oryza Sativa (Rice) Bran Oil (Emollient), Oryza Sativa (Rice) Powder (Bulking Agent), Sesamum Indicum (Sesame) Seed Oil (Emollient), Tapioca Starch (Viscosity Increasing Agent), Sodium Sulfate (Viscosity Increasing Agent), Fragrance (Fragrance), Water (Solvent/Diluent), Benzyl Benzoate (Solvent), Butylene Glycol (Humectant), Linalool (Fragrance Ingredient), Butylphenyl Methylpropional (Fragrance Ingredient), Limonene (Fragrance Ingredient), Citrus Junos Peel Extract (Skin Condtioning Agent).

 116. cyucy

  Ingrediente Wisdom⢠Japan Adzuki Bean & Rice Washing Grains
  Wisdom⢠Japan Adzuki Bean & Rice Washing Grains are ca ingrediente granule de fasole japoneza adzuki si orez pisat.

 117. scenic

  Ingrediente Wisdom⢠Japan Adzuki Bean & Rice Washing Grains
  Wisdom⢠Japan Adzuki Bean & Rice Washing Grains are ca ingrediente granule de fasole japoneza adzuki si orez pisat.

 118. cettat

  Ingrediente Wisdom⢠Japan Adzuki Bean & Rice Washing Grains
  Wisdom⢠Japan Adzuki Bean & Rice Washing Grains are ca ingrediente granule de fasole japoneza adzuki si orez pisat.

 119. mamae

  Ingrediente Wisdom⢠Japan Adzuki Bean & Rice Washing Grains
  Wisdom⢠Japan Adzuki Bean & Rice Washing Grains are ca ingrediente granule de fasole japoneza adzuki si orez pisat.

 120. buniv

  Ingrediente Wisdom⢠Japan Adzuki Bean & Rice Washing Grains
  Wisdom⢠Japan Adzuki Bean & Rice Washing Grains are ca ingrediente granule de fasole japoneza adzuki si orez pisat.

 121. mamaeg

  Ingrediente Wisdom⢠Japan Adzuki Bean & Rice Washing Grains
  Wisdom⢠Japan Adzuki Bean & Rice Washing Grains are ca ingrediente granule de fasole japoneza adzuki si orez pisat.

 122. silvicap

  Ingrediente Wisdom⢠Japan Adzuki Bean & Rice Washing Grains
  Wisdom⢠Japan Adzuki Bean & Rice Washing Grains are ca ingrediente granule de fasole japoneza adzuki si orez pisat.

 123. danielp

  Ingrediente Wisdom⢠Japan Adzuki Bean & Rice Washing Grains
  Wisdom⢠Japan Adzuki Bean & Rice Washing Grains are ca ingrediente granule de fasole japoneza adzuki si orez pisat.

 124. al3custelista

  Ingrediente Wisdom⢠Japan Adzuki Bean & Rice Washing Grains
  Wisdom⢠Japan Adzuki Bean & Rice Washing Grains au ca ingrediente:
  * granule de fasole japoneza adzuki
  * orez pisat

 125. ElyT

  Hidrateaza cu ajutorul uleiului de orez si exfoliaza datorita granulelor de fasole japoneza adzuki si a orezului pisat.

 126. andradarling

  Japan Adzuki Bean & Rice Washing Grains, exfoliant uscat pentru fata si corp ce indeparteaza delicat celulele moarte in timp ce curata datorita spumei bogate. Hidrateaza cu ajutorul uleiului de orez si exfoliaza datorita granulelor de fasole japoneza adzuki si a orezului pisat.

 127. crespo

  Hidrateaza cu ajutorul uleiului de orez si exfoliaza datorita granulelor de fasole japoneza adzuki si a orezului pisat.

 128. femeiainrosu42

  Hidrateaza datorita uleiului de orez si exfoliaza datorita granulelor de fasole japoneza adzuki si a orezului pisat.

 129. luci10

  Wisdom⢠Japan Adzuki Bean & Rice Washing Grains hidrateaza cu ajutorul uleiului de orez si exfoliaza datorita granulelor de fasole japoneza adzuki si a orezului pisat.

 130. gliss

  Hidrateaza cu ajutorul uleiului de orez si exfoliaza datorita granulelor de fasole japoneza adzuki si a orezului pisat

 131. OanaC

  Wisdom⢠Japan Adzuki Bean & Rice Washing Grains hidrateaza cu ajutorul uleiului de orez si exfoliaza datorita granulelor de fasole japoneza adzuki si a orezului pisat.

 132. irinao

  Hidrateaza cu ajutorul uleiului de orez si exfoliaza datorita granulelor de fasole japoneza adzuki si a orezului pisat

Comenteaza acest articol

CONCURS: Evadarea ta la Spa…INCHEIAT

by realitatea   2 min
199