Home > concurs > CONCURS – Gaseste diferenta dintre cele doua imagini

CONCURS – Gaseste diferenta dintre cele doua imagini

Gaseste adevaratele capricii ale lui Tomescu

Observa diferenta dintre cele doua studii ale lui Alexandru. Apoi, folosind denumirea sau intelesul obiectului care lipseste intr-una din fotografii, creeaza un nume pentru Capriciul ilustrat in imagine. Alaturi de un DVD “24/24” vei mai putea castiga si celelalte trei printuri de colectie. Fiecare DVD de la raft contine un singur poster cu Alexandru, dintr-o serie de patru.  DVD-ul “24/24” este un produs care contine redari vizuale ale Capriciilor lui Paganini, interpretate de Alexandru Tomescu la o vioara Stradivarius.
Pentru mai multe detalii  consultati pagina :
https://www.facebook.com/AlexandruTomescuOficial.

Trimite comentariul tau pe adresa redactie@tabu.ro. Castigatorii vor fi alesi prin tragere la sorti in data de 11 septembrie si vor primi INVITATIE la evenimentul de lansare. Numele lor va fi postat in cadrul acestui articol.

Pe 12 septembrie, in Piata Festivalului George Enescu, incepand cu ora 19.00, va avea loc lansarea DVD-ului “Alexandru Tomescu. 24 din 24”, o urmare fireasca a turneelor Stradivarius.

Cum subiectul celui mai recent turneu Stradivarius a fost reprezentat de Integrala Capriciilor de Niccolo Paganini, conceptul lansarii dar si al DVD-ului a dorit sa intregeasca ideea de “capricii muzicale”, cu cea de “capricii vizuale”. Mai exact, creatorii au incercat sa gaseasca un corespondent vizual al fiecarui capriciu, nu o poveste, ci o invesmantare imagistica a acestor senzationale creatii muzicale, care sa poarte privitorul catre un taram al visului, al capriciului.

Titlul DVD-ului, “Alexandru Tomescu. 24 din 24.” porneste de la numarul capriciilor create de Paganini, dar simbolizeaza si amploarea acestui proiect. Paganini. 24 din 24 reprezinta o cantitate masurabila a eforturilor artistice depuse de Alexandru pentru a stapani perfect toate cele 24 de capricii.

Pentru ca acest proiect a mizat pe creativitatea totala a celor implicati am hotarat ca si DVD-ul lansat sa fie tot atat de original. Vor exista pentru inceput 4 variante de vizual pentru DVD si intentionam sa le producem pe toate 24, in asa fel incat experienta fiecarui cumparator sa fie diversa.

CASTIGATORII SUNT:

ANDREEA ZAHARIE

MIHAILESCU RUXANDRA

ANCUTA IANC

SIMONA GIURA

IOANA SANPETREAN


Comenteaza acest articol

CONCURS – Gaseste diferenta dintre cele doua imagini

by   1 min
0