Tabu
Image default
Concurs

CONCURS: Ora ta de frumusețe! ÎNCHEIAT

Intră pe forumul tabu.ro în perioada 16 martie – 12 septembrie, la sectiunea BEAUTY /Ora ta de frumusete și participă la discuțiile despre momentele de răsfăt pe care si le rezerva o femeie pentru a-si reincarca bateriile, pentru a arata mereu fresh sau pentru a alunga stresul cotidian.

Participă la concurs scriindu-ne despre tema frumuseții din fiecare săptămână de concurs și poți câștiga un pachet de servicii de înfrumusețare/ intretinere profesionale oferite de salonul Egoist: masaje de intinerire sau relaxare, tratamente cosmetice cu caviar, pachete de manichiura, pedichiura, coafor, impachetari.
Consultați regulamentul oficial , unde puteți regăsi calendarul concursului și lista de premii.

Topic saptamana I:     Spune-ne pe forum la sectiunea Beauty/ Ora ta de frumuste in perioada 16 martie-21 martie cum te relaxezi dupa o saptamana stresanta la locul de munca.
Castigator saptamana I: michelle013

Topic saptamana II:     Spune-ne pe forum la sectiunea Beauty/ Ora ta de frumuste in perioada 22 martie-28 martie 
4 trucuri de care tii cont pentru a-ti mentine parul sanatos. Castigatorul va fi desemnat pe data de 29 martie.

Castigator saptamana II: ileana45

Topic saptamana III:     Spune-ne pe forum la sectiunea Beauty/ Ora ta de frumuste in perioada 29 martie-5 aprilie 5 remedii pentru tratarea tenului deshidratat.
Castigator saptamana III: Mjk

Topic saptamana IVSpune-ne pe forum la sectiunea Beauty/ Ora ta de frumuste in perioada 6 aprilie-12 aprilie care sunt beneficiile folosirii caviarului in tratamentele cosmetice.

Topic saptamana VSpune-ne pe forum la sectiunea Beauty/ Ora ta de frumuste in perioada 12 aprilie-19 aprilie 5 sfaturi pentru ingrijirea mainilor.
Castigator saptamana V: cornelia1617

Topic saptamana VI: Scrie-ne pe forum la sectiunea Beauty/ Ora ta de frumusețe in perioada 19 aprilie- 26 aprilie cinci remedii naturiste pentru tratarea cearcanelor.
Castigator saptamana VI: Marikubi

Topic saptamana VII: Scrie-ne pe forum la sectiunea Beauty/ Ora ta de frumusete in perioada 26 aprilie- 3 mai, ce tratamente anticelulitice folosesti cu succes.
Castigator saptamana VII: floricfs

Topic saptamana VIII: Scrie-ne pe forum la sectiunea Beauty/ Ora ta de frumusete in perioada 10 mai-17 mai care sunt beneficiile saunei.
Castigator saptamana VIII: anisoara

Topic saptamana IX: Scrie-ne pe forum la sectiunea Beauty/Ora ta de frumusețe în perioada 17 mai -24 mai de ce te-ar bucura sa castigi un pachet de servicii care contine: tuns, spalat, coafat, manichiura si pedichiura.
Castigator saptamana IX-a : Leti

Topic saptamana X
: Posteaza un comentariu la sectiunea Beauty/Ora ta de frumusețe  in perioada 25 mai -6 iunie in care sa ne spui care sunt primele trei lucruri pe care le observi la o persoana atunci cand faceti cunostinta.  Castigatorul va fi anuntat pe data de 7 iunie.
Castigator saptamana a X-a : pupisori

Topic saptamana a XI-a: Posteaza un comentariu la sectiunea Beauty/Ora ta de frumusețe  in perioada 7 iunie -14 iunie prin care sa ne povestesti cateva dintre beneficiile mierii. Castigatorul va fi anuntat pe data de 15 iunie.
Castigator saptamana a XI-a : luminita11

Topic saptamana a XII-a: Posteaza un comentariu la sectiunea Beauty/Ora ta de frumusețe  in perioada 15 iunie -23 iunie si spune-ne doua retete de masti naturale de sezon pentru ten . Castigatorul va fi anuntat pe data de 24 iunie.
Castigator saptamana a XIII-a: soarele

Topic saptamana a XIII-a: Posteaza un comentariu la sectiunea Beauty/Ora ta de frumusețe in perioada 24 iunie-1 iulie in care sa ne spui look-ul carei vedete il apreciezi si de ce. Castigatorul va fi anuntat pe data de 2 iulie.
Castigator saptamana a XIII-a : oldwitch

Topic saptamana a XIV-a : Posteaza un comentariu pe forum la sectiunea Beauty/Ora ta de frumusețe in perioada 2 iulie-11 iulie in care sa ne spui de ce a avea nevoie de un masaj de relaxare. Castigatorul va fi anuntat pe data de 12 iulie.
Castigator saptamana a XV-a : floricfs

Topic saptamana a XV-a : Posteaza un comentariu pe forum la sectiunea Beauty/Ora ta de frumusețe in perioada 15 iulie-22 iulie si spune-ne una dintre retetele de frumusete ale unei vedete pe care o admiri si de la care te inspiri…. . Castigatorul va fi anuntat pe data de 23 iulie.
Castigator saptamana a XV-a : dionisie

Topic saptamana a XVI-a : Posteaza un comentariu pe forum la sectiunea Beauty/Ora ta de frumusețe in perioada 23 iulie-1 august si spune-ne ce ai vrea sa schimbi la look-ul tau si de ce. Castigatorul va fi anuntat pe data de 2 august.
Castigator saptamana a XVI-a : laurancl

Topic saptamana a XVII-a : Posteaza un comentariu pe forum la sectiunea Beauty/Ora ta de frumusete in perioada 3 august- 11 august si spune-ne la ce foloseste ozonoterapia.
Castigator saptamana a XVII-a : tzushk

Topic saptamana a XVIII-a : Pentru cea de-a XVIII-a saptamana de concurs, te invitam sa postezi un comentariu la sectiunea Beauty/ Ora ta de frumusețe  in perioada 16 august -23 august si sa ne povestesti cum te relaxezi atunci cand simti nevoia. Castigatorul va fi anuntat pe data de 24 august

Topic saptamana a XIX-a : Pentru cea de-a XIX-a saptamana de concurs, te invitam sa postezi un comentariu la sectiunea Beauty/ Ora ta de frumusețe  in perioada 1 septembrie -8 septembrie sa ne povestiti cea mai amuzanta si nereusita experienta de schimbare de look prin care ati trecut. Castigatorul va fi anuntat pe data de 9 septembrie.
Castigator saptamana a XIX-a: amvasilescu

Topic saptamana a XX-a: Pentru cea de-a XX-a saptamana de concurs, va rugam sa postati in perioada 10 septembrie -19 septembrie un comentariu AICI si sa ne povestiti ce n-ati schimba niciodata la voi.
Castigator saptamana a XX-a: maddie


Castigatorul va fi anuntat pe data de 20 septembrie.


PENTRU A PARTICIPA LA ACEST CONCURS VĂ INVITĂM SĂ POSTAÅ¢I ON-TOPIC LA SECÅ¢IUNEA SEMNALATĂ MAI SUS. NU VOR FI LUAT ÎN CONSIDERARE PENTRU JURIZARE POSTĂRILE ÎNCADRATE ÎN SECÅ¢IUNEA CONCURSURI ÅžI NICI COMENTARIILE LA ACEST ARTICOL.

Despre salonul Egoist….
Suntem o echipa dedicata clentilor si ne recomanda anii de experianta si certificarile obtinute.

Oferim toate serviciile: coafura, manichiura, pedichiura, cosmetica faciala, epilat, machiaje de zi si speciale, tratamente pentru scalp si par.

Cele doua saloane situate in centrul Bucurestiului va stau la dispozitie cu toate inovatiile si noile produse in domeniul frumusetii.

Va asteptam!

ARTICOLE SIMILARE

Câștigă un mic dejun la Violeta’s Vintage Kitchen- ÎNCHEIAT

realitatea

Castiga 3 carti de actualitate

Două surori gemene au câştigat concursul Miss Liban

Miha

realitatea

CONCURS: Cu prietenii în pictorialul Tabu! ÎNCHEIAT

realitatea

Castiga una din cele 2 carti Titanic care au coperta lenticulara

23 comentarii

Scrie un comentariu