Home > concurs > CONCURS: Silan te invaluie cu un parfum in voga!

CONCURS: Silan te invaluie cu un parfum in voga!

Eleganta si moda sunt doua aspecte definitorii ale feminitatii. Silan Feel Fashion combina ingrediente unice inspirate din ultimele tendinte: extracte de perla si magnolie pt un miros placut, inspirat din cele mai fine parfumuri si iti trezeste simturile.

Daca vrei sa fii in pas cu tendintele modei, spune-ne esenta carei flori se regaseste in noul Silan Aromatherapy Feel Fashion. Raspunde la intrebare pe forum la sectiunea FASHION/ SILAN TE INVALUIE CU UN PARFUM IN VOGA in perioada 07 Mai- 06 Iunie 2009 si poti castiga o sticla din noul balsam Silan Aromatherapy Feel Fashion. Ca sa te bucuri in voie de cel mai in voga parfum!”

Citește regulamentul de participare!

Articole asemanatoare
Costumat în UNICORN și cântând, Ryan Reynolds i-a șocat pe coreeni
Am extras câștigătoarea concursului “Eu & Erotismul”!
Tabu și Rotta Natura au extras câștigătorii!
Concurs inchis: Câștigă 1 loc gratuit la un workshop inedit de dezvoltare personală

Loading...

61 Responses

 1. roxymiky26

  Silan Aromatherapy Feel Fashion cu extracte de magnolie care trezeste toate simturile…si te invaluie cu un miros placut

 2. carmenjavla

  “Esenta carei flori se regaseste in noul Silan?-
  Esenta florilor de magnolie este indredientul unic folosit in Silan Feel Fashion.

 3. lupascudaniela

  R: Esenta florii de magnolir. Cu Silan Feel Fashion hainele devin moi si placute la atingere, nu se mai electrizeaza si au un miros placut ce persista in timp.

 4. lupascudaniela

  R: Esenta florii de MAGNOLIE. Cu Silan Feel Fashion hainele devin moi si placute la atingere, nu se mai electrizeaza si au un miros placut ce persista in timp.

 5. Anonymous

  In noul balsam Silan Aromatherapy Feel Fashion se regasesc extracte de magnolie. Aceste extracte te invaluiesc cu un mirosul lor placut si iti trezeste toate simturile.

 6. mcmarimar2002

  SILAN FEEL FASHION _extracte de perla si magnolie pentru un miros placut,inspirat din cele mai fine parfumuri si iti trezeste simturile.Sunt fan SILAN!!

 7. mamidoipui

  Silan aromatherapy feel Fashion cu extracte de magnolie care trezeste toate simturile ..si te invaluie cu un parfum deosebit de placut si elegant.

 8. ralucabarla

  magnolia floarea a carui miros te poarta spre un vis romatic se regaseste in noul Silan Aromatherapy Feel Fashion, , miros ce il vei regasi mult timp pe hainele tale

 9. dana07

  Silan Feel Fashion combina ingrediente unice inspirate din ultimele tendinte: extracte de perla si magnolie pt un miros placut, inspirat din cele mai fine parfumuri si iti trezeste simturile.

Comenteaza acest articol

CONCURS: Silan te invaluie cu un parfum in voga!

by realitatea   <1 min
61