Home > Slider > Condiție bizară impusă de Meghan Markle fostului soț dacă o lăsa gravidă

Condiție bizară impusă de Meghan Markle fostului soț dacă o lăsa gravidă

meghan markle

Meghan Markle și-a forțat fostul soț, pe Trevor Engelson, să semneze un aşa-zis „contract de asigurare în cazul unei sarcini“. Cel puțin asta susține o sursă din apropierea ducesei.

Una dintre vechile „prietene” ale fostei actrițe a oferit din nou detalii despre viața de dinainte de a deveni soția prințului Harry. Se pare că Meghan Markle, care pe atunci era actriță în serialul „Suits”, l-ar fi convins pe Engelson să semneze un „acord“ pentru a se asigura că acesta va plăti un antrenor personal, un nutriţionist şi o dădacă, în cazul în care îi va dărui un copil, astfel încât să se poată bucura în continuare de celebritate, potrivit Daily Mail.

Potrivit aceleași surse, primul ei soț a semnat un acord informal redactat de către avocații lui Meghan Markle. Acest document includea și detalii privind îngrijirea copilului.

Meghan Markle l-a întâlnit pe Trevor Engelson în 2004, s-au logodit în 2010 și s-au căsătorit în 2011. Doi ani mai târziu, în 2013, cei doi au divorțat.

Între prinţul Harry şi Meghan Markle a fost dragoste la prima vedere. Întâlnirea lor a fost aranjată de un prieten comun, pe când fosta actriţă americană era în trecere prin Londra, în iulie 2016. În noiembrie 2017 cei doi se logodesc, iar din mai 2018 devin Duci de Sussex. Meghan va naște primul copil în primăvara anului viitor.

 

 

Articole asemanatoare
Hillary Clinton
Hillary Clinton sare în apărarea lui Meghan Markle, ducesă de Sussex
meghan markle
Michelle Obama, tribut emoţionant pentru Meghan Markle
Meghan Markle
Meghan Markle și-a lansat colecția de haine
Meghan Markle
Meghan Markle a supărat-o din nou pe regină

Comenteaza acest articol

Condiție bizară impusă de Meghan Markle fostului soț dacă o lăsa gravidă

by Andreea Damian   1 min
0