Tabu
Image default
CULTURE

Conferinta anului 2015 in Romania – Legendarul John Gray

Neintelegerile in relatiile de cuplu au devenit o problema destul de serioasa in Uniunea Europeana, in anul 2012 – anul ultimei raportari – se inregistrau doua milioane de casatorii si un milion de divorturi. Acelasi raport, al Eurostat, arata ca nici Romania nu sta foarte bine la acest capitol.

In acest context delicat, autorul american Dr. John Gray, celebru pentru bestseller-ul “Barbatii sunt de pe Marte, Femeile sunt de pe Venus”, va sustine pentru prima data, in Romania o conferinta, in data de 17 noiembrie (Bucuresti)a.c., in care va dezvalui audientei secretele unei relatii trainice, care l-au facut celebru peste tot in lume.

Evenimentul se adreseaza tuturor persoanelor care vor sa duca relatia la un nivel superior de comunicare, iubire sau pasiune si care sunt intr-o permanenta dorinta de autodepasire. De asemenea, speaker-ul ii va ajuta sa interactioneze mai bine cu cei din jur, sa comunice mai eficient la locul de munca si chiar sa negocieze mai bine cu seful, colegii sau clientii. Intreaga prelegere se va concentra pe mesajul de baza al cartii “Barbatii sunt de pe Marte, Femeile sunt de pe Venus”, conform caruia exista deosebiri intre barbasi si femei in toate domeniile vietii – cele doua sexe comunica, gandesc, simt, percep, reactioneaza, raspund si chiar iubesc in mod diferit. Intelegerea acestor diferente esentiale, spune expertul, ajuta la eliminarea multor frustrari intampinate in relatiile cu sexul opus.

Cine este John Gray?

John Gray s-a nascut pe 28 decembrie 1951, in Houston, Texas, Statele Unite ale Americii. Este licentiat si master in Meditatie Transcedentala, in 1992 a primit titlul de doctor de la Columbia Pacific University si, in 2002, un doctorat onorific la Governors State University din Illinois. In 1969, a inceput sa tina prelegeri despre Meditatia Transcedentala, iar putin mai tarziu a devenit asistentul personal al lui Maharishi Mahesh Yogi, timp de noua ani. In continuare, John Gray a inceput sa scrie carti despre relatii si dezvoltare personala, ajungand la un numar de 17 publicatii. Dintre acestea, cea mai cunoscuta este “Barbatii sunt de pe Marte, Femeile sunt de pe Venus”, fiind vanduta in peste 7 milioane de exemplare si devenind cea mai vanduta carte din zona non-fictiune din toate timpurile. La ora actuala, John Gray este lector universitar si cel mai bun expert in relatii din lume, cartile sale despre relatii si sanatate fiind vandute in peste 50 de miloane de exemplare si au fost traduse in 50 de limbi.

ARTICOLE SIMILARE

Apple renunță la aplicația prin care protestatarii din Hong Kong puteau să localizeze forțele de ordine

realitatea

Weekend la MNAC online ⎢ Seri de lectură pentru cei mici

Ciocîrlan

CHA CHA LITIX! Episodul 65. Videochatistă, muncă în folosul comunității la biserică

Andreea Damian

Sărbătoritul zilei de 30 ianuarie

realitatea

Povestea din biblioteca: Mic dejun la Tiffany, Truman Capote

realitatea

Carte: Lecturi de vacanță

realitatea

Scrie un comentariu