Home > Health > Diete > Conferinta FOOD is MEDICINE – ce trebuie sa mancam pentru a fi sanatosi

Conferinta FOOD is MEDICINE – ce trebuie sa mancam pentru a fi sanatosi

La invitatia DO GOOD ACADEMY, Brian si Anna-Maria Clement vor sustine pe 2 iulie de la ora 10:00 conferinta FOOD is MEDICINE la Hotel Caro din capitala. Accesul la conferinta este gratuit, in baza inscrierilor prealabile pe site-ul www.dogoodacademy.ro .

Conferinta FOOD is MEDICINE este centrata pe modalitatile inovative si alternative de vindecare ale anumitor boli, sustinute de miile de studii clinice desfasurate in cadrul Hippocrates Health Institute din Statele Unite.

Despre vindecare si incetinirea procesului de imbatranire

La conferinta “FOOD is MEDICINE” Brian Clement va vorbi despre importanta regimului alimentar atat in procesul de vindecare, cat si in procesul de pastrare a organismului tanar pentru un timp cat mai indelungat. Studiile realizate de Brian si Anna Maria Clement pe parcursul a peste trei decenii si jumatate demonstreaza clar ca, in procesul de preparare a hranei la temperaturi inalte, pe langa distrugerea celulelor vii ale plantelor, apar si modificari chimice, care provoaca reduceri dramatice ale nivelurilor nutritionale ale alimentelor.

De asemenea, Brian Clement va vorbi despre hrana vie, despre ce inseamna si ce se ascunde in spatele multor suplimente alimentare si despre importanta alimentatiei in incetinirea procesului de imbatranire.

Conferinta-FOOD-is-MEDICINE–ce-trebuie-sa-mancam-pentru-a-fi-sanatosi1Cancerul si diabetul 

Subiectele de mare interes pentru public vor fi legate de tratarea cancerului si a diabetului zaharat.  Brian va arata, prin studiile pe care le-a facut si prin rezultatele spectaculoase avute la Hippocrates, cum alimentatia RAW poate ameliora sau vindeca anumite forme de cancer sau cum se poate vindeca diabetul.

Anna-Maria Clement va vorbi despre legatura dintre minte, corp, spirit si gasirea metodei perfecte de a ramane sanatosi, despre familii sanatoase si case sanatoase si despre Puterile unei femei – dreptatea, inteligenta si dragostea.

Workshop pe 1 iulie 

Pe 1 iulie Brian Clement va sustine si un workshop de 1 zi, unde  va aprofunda subiecte legate de prevenirea imbatranirii si vindecarea bolilor si va avea o sesiune extinsa de intrebari si raspunsuri. Participantii vor avea oportunitatea sa isi dezbata problemele si sa primeasca solutii legate de ele. Workshop-ul se adreseaza atat profesionistilor (medici, terapeuti, nutritionisti), cat si persoanelor cu diverse afectiuni si boli cronice, deschise spre aflarea informatiilor despre metode alternative de tratament.

Despre Brian si Anna-Maria Clement

Brian Clement promoveaza medicina progresiva la nivel international si este directorul renumitului Hippocrates Health Institute din West Palm Beach, Florida. Brian Clement a scris peste 20 de carti, cu teme dedicate sanatatii, spiritualitatii si vindecarii naturale. Prin activitatea centrului Hippocrates, Brian si echipa sa au pus bazele cercetarilor clinice si de instruire in domeniul prevenirii bolilor.

Anna-Maria Clement a crescut intr-o familie suedeza, care a urmat o dieta traditionala bazata pe carne si carbohidrati. Cand Anna avea varsta de 15 ani, familia sa a devenit vegetariana, aceasta fiind piatra de temelie a pasiunii si vietii dedicate sanatatii si nutritiei pentru Anna. In jurul varstei de 20 ani, Anna a devenit managerul unei clinici reumatice din Stockholm. In acest moment lucreaza alaturi de Brian la Hippocrates Health Institute.

Despre Hippocrates Health Institute 

Hippocrates Health Institute are o vechime de 60 de ani si este unul dintre cele mai cunoscute centre de vindecare prin terapii alternative si nutritie. Institutul a facut sute de studii si observatii referitoare la modul in care mancarea contribuie la mentinerea unei vieti sanatoase si la vindecarea sau ameliorarea multor afectiuni.

Institutul ofera pacientilor informatiile si uneltele necesare pentru ca acestia, ulterior, sa poata implementa si integra stilul de viata propus la institut in vietile lor de zi cu zi. Pe langa regimul de detoxifiere, consultanta in domeniul sanatatii si informatii despre nutritie, programul Hippocrates ofera o gama larga de terapii alternative si tratamente non invazive.

Articole asemanatoare
“Verdeturi” 101
Pui la cuptor cu quinoa si Tabasco
Tot ceea ce stiai despre mancarea sanatoasa este GRESIT!
Linte rosie, linte verde, mei – Alimente sanatoase: cum le pregatim?

Comenteaza acest articol

Conferinta FOOD is MEDICINE – ce trebuie sa mancam pentru a fi sanatosi

by realitatea   2 min
0