Home > Agenda > stiri > Confesiunile unei PROSTITUATE de pe Wall Street: “Clientii sunt slab dotati si nepriceputi in pat”

Confesiunile unei PROSTITUATE de pe Wall Street: “Clientii sunt slab dotati si nepriceputi in pat”

O prostituata cu clienti de pe Wall Street vorbeste despre profesia sa si despre barbatii pe care-i intalneste, majoritatea acestora fiind insurati.

Intr-un articol postat pe Buzzfeed, prostituata de lux admite ca clientii ei sunt bogati, stilati, dar se comporta ca niste “bebelusi” cand vine vorba sa-si satisfaca ego-ul. Aceasta e nevoita sa asculte povesti despre nevestele lor, despre copii, despre partenerii de sport sau colegii de serviciu. Mai mult, este pusa sa le spuna cat de minunati sunt ei, cand, de fapt, ea crede ca sunt “slab dotati si nepriceputi in pat”.

Prostituata de 28 de ani se descrie ca fiind micuta de statura, cu forme generoase, par roscat si ochi migdalati. Aceasta a inceput sa faca sex pe bani cand a venit la New York si nu avea cu ce sa plateasca chiria.
Tanara marturiseste ca, din cand in cand, nu se poate abtine sa nu le invidieze pe sotiile barbatilor aratosi, bine imbracati, de succes din Wall Street, care ajung in patul ei. “Este un sentiment ciudat. Mi-e mai usor cand am clienti urati si aroganti”, spune ea. Desi proxenetul ei, Sean, lua un procent considerabil din tariful ei, la inceputul carierei, prostituata tot se intorcea acasa cu cateva mii de dolari in buzunar.
Desi isi doreste sa-si gaseasca un barbat cu care sa aiba o relatie pe termen lung, prostituata newyorkeze spune ca acesta nu este un tel realist. “Un tip mi-a dat odata 5.000 de dolari pentru o luna, apoi a disparut. Iti scriu tot timpul si vor sa te vada, dar nu poti avea incredere in ei. Sunt toti niste mincinosi”.

Articole asemanatoare
IULIA ALBU – atac violent la ROXANA IONESCU: “O prostituata!”
Fosta asistenta de la CAPATOS se prostitueaza in Italia?
Michael Kors face valuri pe Wall Street
Povestea lui Stelian Dragan, românul reîntors de pe Wall Street

Comenteaza acest articol

Confesiunile unei PROSTITUATE de pe Wall Street: “Clientii sunt slab dotati si nepriceputi in pat”

by   1 min
0