Tabu
Image default
LIFE & LOVE

Confesiunile erotice ale vedetelor

Viața sexuală a lui Megan Fox intereseză, practic, pe toată lumea. Până acum actrița ne-a delectat cu două mărturisiri relativ paradoxale: o dată că în toată viața ei nu a făcut dragoste(nu sex) cu doar doi bărbați, după care și-a adus aminte că făcuse sex și cu o femeie. Hmmm.

Între Mel B și sex a fost dintotdeauna o relație puternică. Sporty Spice a avut o relație cu două femei în același timp. În plus a nu s-a sfiit să recunoască faptul că unul dintre accesoriile pe care le folosește în dormitor este un bici.

Anna Paquin a recunoscut de curând că este bisexuală și că sexul cu femei îi place la nebunie, chiar dacă e logodită cu colegul ei din "True Blood", Stephen Moyer.

Heidi Klum e decentă chiar și atunci când vorbește despre viața sexuală împreună cu Seal. Ea a spus în timpul unui interviu că, deocamdată, sexul cu soțul ei este nromal, dar pasional și fierbinte. În schimb, pe viitor, Heidi se gândește să poarte diverse costume care să le facă mai picantă viața sexuală.

Nimeni nu se aștepta ca viața sexuală a Ditei Von Teese să fie una normală. Pentru că nu e așa. Dita a recunoscut că una dintre plăcerile ei cele mai mari este să fie legată și apoi pălmuită de partener.

Tot legată de pat îi place și Evei Longoria. Actrița a mai spus că secretul vieții ei sexuale extrem de active, este faptul că ea este tot timpul epilată complet. Peste tot, adică!

Cumințelul Patrick Dempsey are și momente mai pasionale în care ce credeți că face? Le dă palme peste fund doamnelor și domnișoarelor cu care face sex. Asta a spus-o chiar el, adăgugând că lui îi place acest obicei, iar partenerele lui nu s-au plâns niciodată.

Nicole Kidman s-a apucat de făcut confesiuni erotice și s-a oprit brusc. Actrița a spus în gura mare că are fetishuri extrem de ciudate și că sexul cu soțul ei, Keith Urban, e foarte primitiv și periculos. Din păcate ea nu a dat niciun alt detaliu.

David și Victoria Beckham au o grămdă de timp la dispoziție pentru sex, acum că David stă accidentat acasă. Cei doi au mărturisit că fac sex de cinci ori pe zi, ceea ce nu doar le priește, dar și crește șansele ca cei doi să aducă pe lume fetița pe care și-o doresc.

Brad Pitt și Angelina Jolie sunt extrem de inventivi atunci când vine vorba de sex. Brad a mărturisit de curând că unul dintre locurile de nebunii preferate este o grotă din spatele unei cascade din curtea lor. Când ai așa curte… Legenda spune că și Jim Hendrix a făcut sex în același loc.

ARTICOLE SIMILARE

Sandra Romain, POSEDATĂ DE DEMONI?

Cea mai toxică pereche de zodii. Au o nevoie puternică de control

Andreea Damian

Ozana Barabancea: “Eu sunt o aparitie! Eu aleg barbatii, nu ei pe mine!”

Adevarul despre “hartuirea sexuala” a Mihaelei Radulescu de catre Daniel Constantin

Catrinel Menghia, apariţie sexy în serialul CSI

Rețeta lui Gwyneth Paltrow pentru o viață sexuală satisfăcătoare

Andreea Damian

1 comentariu

Jyoti 18 June 2012 at 0:05

PancuTipa arata bine, are clienti. Poate nu face chiar 200, dar 100-150 tot face.Majoritatea feteolr lucreaza la agentii. care bineinteles ca isi iau partea lor din bani.Stiu caz concret, fata care in 2 ani si-a facut casa cu etaj, 2 masini etc..

Răspunde

Scrie un comentariu